Redactia.ro
Home » TV » Mirela Vaida, tună și fulgeră după noua lege a educației. Cum își apară mama, care e învățătoare: „Îi este frică”

Mirela Vaida, tună și fulgeră după noua lege a educației. Cum își apară mama, care e învățătoare: „Îi este frică”

Mirela Vaida

Mirela Vaida este foarte îngrijorată pentru mama ei, odată cu începerea școlilor, pentru că aceasta este învățătoare, și se teme ca aceasta să nu pățească ceva din cauza coronavirusului. Nu este vorba neapărat despre o infecție, ci despre repercusiunile pe care le poate avea din punct de vedere disciplinar.

Mirela Vaida, mesaj extrem de după față de începerea școlii

Mirela Vaida este foarte nemulțiumită de faptul că va începe școala pe 14 septembrie, iar toate datele nu sunt clarificate. Astfel, nu se știe cine va fi tras la răspundere dacă un copil se îmbolnăvește de COVID-19 la școală, dar nici cine le va oferi măștile sau dacă acestea vor fi cumpărate de stat sau nu.

Mirela Vaida se teme de situațiile ciudate care vor apărea la școală, dacă trebuie să le dea ea măști copiilor ce nu își permit acest lucru, fără a ridica întrebări.

„Anul acesta ceva s-a schimbat: Îi este FRICĂ!! Are 32 de elevi în clasa!! 32!!! Cum va împărți ea măștile copiilor care nu își permit să-și cumpere? Cum le va explică celorlalți că ei nu primesc și că vor trebui să-și cumpere singuri? Cum va face această diferența astfel încât să nu jignească pe nimeni?”, a povestit Mirela Vaida pe pagina ei de Instagram.

Mirela Vaida spune că mamei sale îi este frică

Astfel, Mirela Vaida a spus că nu este posibil ca un învățător să își controleze pe deplin elevii, și, în niciun caz nu are cum să vadă dacă își igienizează mâinile așa cum trebuie sau dacă se dezinfectează la toaletă. La fel, ea se teme de cine se va face responsabil în cazul în care un copil ia COVID.

„Și dacă va pleca și mama la toaletă, să zicem, în pauză mare, și când se va întoarce își găsește clasa jucând “grămadă cere vârf”, cine va răspunde? Ea, direcțiunea școlii, părințîi? Va veni DSP-ul și îi va cere explicații? Va fi sancționată disciplinar? Și dacă un elev din clasa ei se va îmbolnăvi de COVID, Doamne ferește, cine e pasibil de răspundere? Ea, școală, tatăl și mama copilului?”, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: