Redactia.ro
Home » Monden » N-a mai ținut cont de nimic! Mirela Vaida, dezvăluiri din dormitor. Cât de des își consumă relația

N-a mai ținut cont de nimic! Mirela Vaida, dezvăluiri din dormitor. Cât de des își consumă relația

GALERIE FOTO (2) mirela-vaida

Mirela Vaida este o figură discretă în ceea ce privește viața ei personală. Invitată în platoul unei emisiuni de la Antena Stars, vedeta a lăsat deoparte inhibițiile și a dorit deschis despre familie, căsnicie chiar și despre momentele intime dintre ea și soțul ei.

Cât de des se întâlnește Mirela Vaida cu soțul în pat

Invitată la “Refresh by Oana Turcu” vedeta a vorbit deschis despre ma multe subiecte personale, pe care nu le abordează în mod normal. Într-o emisiune difuzată mai de mult cântăreața a spus și care este secretul unei siluete de invidiat. Întrebată dacă secretul constă în mult amor, ținând cont de faptul că atunci aşteaptă al treilea copil, Mirela Vaida a explicat:

“Probabil că este ritmul vieţii… Mănânc dezorganizat. Măi, să ştii că ăia care fac mult amor știu să se păzească, ăia care se întâlnesc rar, cum mă întâlnesc eu cu soţul meu, şi mai avem şi copii mici care de multe ori sunt bolnavi şi dormim unul cu un copil, unul cu un copil, săracii, când se întâlnesc și ei într-o vacanţă, vin acasa cu încă unul. Păi, am avut şi noi, săracii, în sfârşit, relaxarea necesară şi timp pentru noi”, a spus vedeta în emisiune.

Familia Mirelei Vaida

Celebra Mirela Vaida se poate mândri că are o familie fericită, și nu de puține ori a recunoscut că este dedicată vieții de familie. Ba mai mult de-atât, în fiecare zi, la finele fiecărei emisiuni, fuge repede acasă la cei trei îngeri de copii, cei doi băieței și fetița, care o așteaptă de fiecare dată cu zâmbetul pe buze. Vedeta nu exclude nici varianta de a deveni pentru a patra oară mama.

Mirela Vaida își dorește o familie numeroasă și soțul său la fel. Acesta a mărturisit că și-ar mai dori o fetiță pentru a echilibra balanța. Cu toate acestea. Mirela Vaida a spus că nu plănuiește nimic și că toate se vor întâmpla atunci când o vrea cel de sus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: