Redactia.ro
Home » TV » Cum a ajuns Mirela Vaida să lucreze în televiziune. Vedeta Antena 1 a vorbit prima dată despre salariu și condițiile în care muncea

Cum a ajuns Mirela Vaida să lucreze în televiziune. Vedeta Antena 1 a vorbit prima dată despre salariu și condițiile în care muncea

Mirela Vaida

Mirela Vaida are o carieră în televiziune de peste 15 ani, iar acum prezintă emisiunea ”Acces Direct” de la Antena 1, una dintre cele mai urmărite din țară, care a fost de multe ori lider de audiență.

Dar, drumul spre succes nu a fost unul lin pentru Mirela Vaida. Aceasta a început de jos pentru a ajunge unde e astăzi și spune că nu a făcut „ifose” în niciun moment al vieții sale, lucru care a ajutat-o pentru a deveni mai independentă.

Ce salariu avea Mirela Vaida la primul ei job

Vedeta a povestit că a stat la cămin, pentru că era la Facultatea de Drept. Condițiile erau mizere, dar asta nu a oprit-o să învețe și să își caute un loc de muncă onorabil.

În anul al doilea de facultate, ea a primit prima ofertă de job. A dat un interviu pentru postul de reporter și a fost angajată.

În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Şi mă ştii că eu sunt guralivă, eram şi studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari. M-au promovat destul de repede şi am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viaţa m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate’’, a declarat Mirela Vaida pentru OK Magazine.

Mai mult, Mirela Vaida a povestit și care a fost salariul ei de atunci. Ea câștiga 1.400 de lei, un salariu foarte mare pentru acea vreme.

„Venea maşina de la televiziunea la care lucram şi mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam maşină cu şofer. Şi câştigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învăţoare şi avea doar 1.000 de lei. Eram foarte mândră. Cu banii aia mi-am luat şi primul apartament, în rate, la care plătim şi acum. Un apartament mic din Drumul Taberei, pe care l-am închiriat, dar încă nu am achitat creditul”, a spus aceasta.

Mirela Vaida are o carieră în televiziune de peste 15 și a prezentat de-a lungul timpului mai multe emisiuni, inclusiv „Mireasa pentru fiul meu” de la Antena 1.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: