Redactia.ro
Home » Monden » Mirela Vaida, declarație șocantă: „Bătaia era ruptă din rai”. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV

Mirela Vaida, declarație șocantă: „Bătaia era ruptă din rai”. Ce a dezvăluit prezentatoarea TV

mirela vaida bataie

Mirela Vaida a făcut o serie de dezvăluiri inedite, prin care a șocat audiența. Ea a povestit cum, în copilărie, a fost bătută de mamă pentru năzbâtâile pe care le făcea. Prezentatoarea spune, însă, că i-a prins bine…

Mirela Vaida, despre bătăile primite drept corecție în copilărie

Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a povestit că a avut parte de o copilărie normală, chiar dacă, din când în când, mama sa îi aplica diverse corecții. Ea spune că obișnuia să fie un copil destul de obraznic, motiv pentru care mama sa o pedepsea aspru. ““Eram descurcăreaţă, mă aducea foamea acasă, veneam zgâriată pe faţă, veneam bătută. (…) Da, (n.r.: o băteau părinţii) pe vremea mea era legal şi, cumva, a fost bine. Era vorba aia, unde dă mama creşte şi mama nu dădea mult, dădea exact cât trebuie şi unde trebuie. Noi am crescut în sistemul vechi undeva, în sistemul clasic românesc”, a povestit Mirela Vaida într-un interviu pe Antena Stars.

Prezentatoarea TV, în mijlocul unui scandal mediatic

În prezent, moderatoarea emisiunii „Acces Direct” a fost acuzată de tăinuire de fapte penale de către o fostă asistentă TV. Emily Burghelea a susținut că Veronica Stegaru este agresată de către soțul ei, iar echipa „Acces Direct” știe acest lucru și încearcă să-l ascundă. Mai mult de atât, aceasta din urmă a prezentat dovezi. Emily a arătat lumii întregi o discuție internă, între ea și alți angajați Acces Direct, în care se vorbea de agresiunile la care e supusă Veronica Stegaru. Colegii păreau să fie la curent cu ce se întâmplă în cuplul Veronica – Viorel Stegaru, însă nu voiau să spună public.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini