Redactia.ro
Home » Monden » Martorul care susține varianta fostei asistente de la Acces Direct, Emily Burghelea. „Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă”

Martorul care susține varianta fostei asistente de la Acces Direct, Emily Burghelea. „Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă”

GALERIE FOTO (3) scandal Acces direct

Scandalul momentului dintre producătorii emisiunii Acces Direct și Emily Burghelea, după ce aceasta a declarat în direct că Veronica este agresată de soțul ei, Viorel.

Vloggerița Andra Constantin răbufnește și susține ceea ce Emily a spus în ediția de luni.

Martorul care susține ceea ce Emily Burghelea a declarat despre violentele fizice din familia Stegaru

Emily Burghelea a declanșat un scandal mediatic, după ce în ediția de luni a emisiunii Acces Direct a declarat că Vulpița este agresată fizic de soțul ei, Viorel Stegaru.

Imediat după această declarație, fosta asistentă tv a filmat un videoclip în care plângea și anunța că și-a dat demisia de la Acces Direct.

La scurt timp, internauții au comentat agresiv la adresa moderatoarei emisiunii, Mirela Vaida și la adresa producătorilor.

Un martor a intervenit și vorbește despre ce se întâmplă cu Vulpița. Vloggerul Andra Constantin a discutat cu Veronica după ce a Viorel a agresat-o.

Conform Viva.ro, Andra Constantin a menționat că pe data de 12 iunie, a primit un telefon de la Veronica care îi spune plângând că îi este frică de soțul său, iar sâmbătă aceasta s-a prezentat cu semne de violență pe corp.

Avea ochiul vânăt pe partea dreaptă, urme pe picior și pe mână, tot pe dreapta. A venit de la Călărași (n.r. – pentru a filma la un proiect) plânsă”, a spus Andra Constantin.

Vulpița agresată fizic de Viorel Stegaru?

Totodată, Andra a vorbit și despre Mirela Vaida, cea care este cel mai intens criticată de public. Aceasta a precizat că prezentatoarea este „Este o femeie de nota 10!”,fără să menționeze mai multe informații.

Vloggerița a spus că a încercat să îi contacteze pe cei doi soți, dar niciunul dintre ei nu i-au răspuns la telefon.

Pe de altă parte, Emily Burghelea a postat un nou videoclip pe Youtube în care îi acuza pe producătorii emisiunii că mint.

Fosta asistentă tv a arătat și o conversație cu reporterul Doina Stina de la emisiunea Accees Direcr și cu Alina Vancea în care vorbeau despre agresiunile ficice la care este supusă Vulpița.

Noi încercăm să ascundem asta,me ferim să nu spunem nimic. Și prietenii tăi au aflat despre videoclip trabuia altfel să afle Viorel„, a spus Doina.

emily burghelea

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: