Redactia.ro
Home » Monden » Incredibil! De ce a plecat, de fapt, Emily Burghelea de la Acces Direct

Incredibil! De ce a plecat, de fapt, Emily Burghelea de la Acces Direct

de ce a plecat emily de la acces

Situație nemaiîntâlnită la emisiunea Acces Direct. Mirela Vaida a explicat în ediția de marți, care a fost, de fapt, motivul pentru care Emily Burghelea nu mai este asistentă în cadrul emisiunii Acces Direct.

Emily a mărturisit în ediția de luni că Veronica este agresată de Viorel, iar ea nu mai poate ascunde așa ceva, acuzând echipa de producție că mușamalizează acest lucru pentru a avea audiență.

Emisiunea Acces Direct, a rămas fără asistentă Tv

În ediția de marți, Mirela  Vaida a ținut să precizeze motivul pentru care fosta asistentă, Emily Burghelea nu va mai apărea în cadrul emisiunii Acces Direct.

Prezentatoarea Tv a dorit să le răspundă internauților care i-au trimis mesaje negative cu privire la plecarea fostei sale asistene, iar acest lucru a indignat-o pe moderatoare.

Mirela a fost nevoită să prezinte singură rubrica pe care Emily o prezenta, iar înainte de a face asta, prezentatoarea a făcut următoarea declaratie „Mi-e dor de ea, fată nebună, ce să-i ceri? La tinerețe faci prostii. Trebuie să fac treaba ei până voi avea altă asistentă. Cel mai probabil și mâine tot eu voi anunța. O să vă spun mai târziu și unde a plecat.”, a precizat Mirela Vaida în direct.

De a plecat, de fapt, Emily Burghele de la Acces Direct

Invitat în emisiune, Viorel Stegaru a precizat că în weekend-ul trecut a mers împreună cu Veronica la Emily acasă, iar fostul iubit al asistentei a îmbătat-o pe Vulpița.

Producția emisiunii a aflat, motiv pentru care Emily ar fi fost concediată de la emisiune și nu ea și-a dat demisia.

Totodată, Mirela Vailda a răbufnit spunând că cei doi soți se mai ceartă, dar niciodată nu au avut momente de agresivitate.

Am trei copii acasă pe care i-am născut doar cu rugăciune. Să văd agresivitate în fața mea și să mă fac că plouă nu pot să accept.

Deci credeți că e posibil o astfel de mizerie? Analizați ce s-a întâmplat aici. Dacă Emily știa că Veronica este agresată de Viorel, de ce nu a venit să spună pe post de la început? Eu eram prima care sunam la 112, făceam apel în direct. Emily a tăcut tot timpul. A fost cea mai bună prietenă a Veronicăi”, a spus Mirela Vaida în cadrul emisiunii.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: