Redactia.ro
Home » Monden » După divorțul dintre Anca Țurcașiu și soțul ei, Mirela Vaida a spus cum a ajuns în patul lui

După divorțul dintre Anca Țurcașiu și soțul ei, Mirela Vaida a spus cum a ajuns în patul lui

Mirela Vailda și Anca Țurcașiu

Despărțirea momentului în showbizul româncesc este între Anca Țurcașiu și soțul ei, care erau împreună de mai bine de 20 de ani. Cei doi și-au spus adio după două decenii, iar anunțul a fost făcut chiar de actriță.

Anca Țurcașiu și soțul ei, divorț după 22 de ani de relație

Deși nimeni nu se aștepta la asta, Anca Țurcașiu și soțul ei, cu care a fost împreună 22 de ani, au decis să se separe. Anunțul a fost făcut luni seara de cântăreața, care nu a spus, însă, nimic despre motivul despărțirii dintre ei.

Mirela Vaida a povestit în cadrul unei emisiuni TV, cum a ajuns ea în patul soțului Ancăi Țurcașiu. Cele două sunt bune prietene și au povestit amuzate de întâlnirea dintre Mirela Vaida și soțul Ancăi Țurcașiu.

Mirela Vaida, în patul soțului Ancăi Țurcașiu

„Stați să va spun poveste despre mine şi Anca Țurcașiu, acum vreo 7 ani. Eu eram foarte obosită şi avusesem premieră cu spectacolul

„Rebecca” pentru care eu muncisem foarte mult. După o repetiţie între 3 şi 5 după-amiază eu aveam pauză, iar Anca zice „Hai la mine acasă, că stau mai aproape, să dormi”. M-am dus la ea acasă, mi-a dat treningul ei, pătura ei şi m-am aruncat pe canapea o oră în care chiar am dormit pentru că la 5 aveam iar repetiţii.

La premieră, vine un domn cu ochii albaştri, frumos, cu o dantură… şi zice „Bună ziua”. La care el zice „Nu vă supăraţi, doamnă, v-a plăcut să dormiţi în pijamalele mele?” Zic: „Ce am făcut?”. Să nu mă audă soţul, vrea să mă saboteze, să îmi facă ceva, să îmi distrugă familia. Mă uit să văd stânga-dreapta, să nu vădă careva. Zice „Iertaţi-mă, v-a plăcut în patul meu, în pijamalele mele?”. Băi, să nu audă unul din presă că mi-a nenorocit viitorul. Apoi vine Anca şi zice „E Cristi dragă, e soţul meu. Nu ştiu dacă ai dormit în pijamelele lui, dar în patul lui sigur ai dormit când ai fost la noi acasă”, a povestit Mirela Vaida.

Anca Țurcașiu și soțul ei au divorțat după o relație de peste două decenii. Cei doi au împrenă un fiu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: