Redactia.ro
Home » TV » Șocant! Anca Țurcașiu a fost declarată moartă! Ce s-a întâmplat cu artista

Șocant! Anca Țurcașiu a fost declarată moartă! Ce s-a întâmplat cu artista

GALERIE FOTO (6) Șocant! Anca Țurcașiu a fost declarată moartă! Ce s-a întâmplat cu artista

Șocant! Anca Țurcașiu a fost declarată moartă! Ce s-a întâmplat cu artista. Artista Anca Țurcașiu este o femeie apreciată cu o carieră de succes de mai bine de 20 de ani, dar puțini știu că vedeta a fost declarată moartă la naștere.

Șocant! Anca Țurcașiu a fost declarată moartă! Ce s-a întâmplat cu artista

Anca Țurcașiu a trecut printr-o situație rar întâlnită atunci când s-a născut. Potrivit Ciao.ro, artista a fost născută prematur, de o mamă cu o placentă previa, iar viața amândurora a fost pusă în pericol. Vedeta a declarat că a fost declarată moartă la naștere, dar în momentul acela, artista a început să plângă. Aceasta consideră că Dumnezeu i-a mai dat o șansă la viață.

Artista a fost declarată moartă la naștere

„Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif. Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Stundenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi.

Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special. Am început să mă duc acolo de copil. Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme.

Au crezut că am murit la naştere. În drum spre vestita găleată am ţipat. Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo acolo Sus m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva. Iar locul acela este al sufletului meu,”a declarat artista.

De asemenea, aceasta a precizat că nu merge la biserică, doar intră la Elefterie pentru a se spovedi, în schimb spune vedeta, merge în fiecare marți, la slujbă împreuncă cu toți catolicii.
”Este o pace cu care pleci, de nepovestit în cuvinte”, a mai spus Anca Țurcasiu.

Citeste si:Curs valutar BNR 8 ianuarie 2020. Care este valoarea monedei americane astăzi

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: