Redactia.ro
Home » Știri » Clipe de coșmar pentru soția unui bărbat gelos din Bacău. Șoțul a înjunghiat-o, după care a vrut să se omoare

Clipe de coșmar pentru soția unui bărbat gelos din Bacău. Șoțul a înjunghiat-o, după care a vrut să se omoare

Criminalul celor doi bătrâni de la Timișoara a dezvăluit totul! A recunoscut motivul care l-a determinat să îi ucidă

Clipe de coșmar pentru soția unui bărbat gelos din Bacău. Șoțul a înjunghiat-o, după care a vrut să se omoare. Iată toate detaliile!

Clipe de coșmar pentru soția unui bărbat gelos din Bacău

În județul Bacău, într-o casă din comuna Stănișești a avut loc o situație de coșmar. Dintr-o criză de gelozie, un bărbat de 38 de ani care a fost la o cârciumă din sat a încercat să își ucidă soția, o femeie de 30 de ani, cu un cuțit, tăindu-i gâtul, însă nu a reușit. Cei doi au avut această altercație în timpul în care cei trei copii ai lor, cu vârste între 9 şi 12 ani, erau la şcoală. Imediat după încercare, acesta a vrut să se sinucidă în același mod. Cei doi soți au fost transportați de urgență la spital, unde au fost operați.

Întreaga scenă a fost alertată de un vecin:

„M-am găsit cu sora lui plângând şi mi-a spus că s-au tăiat tăticu cu mămica. Am venit în casă aici şi m-am uitat. Răsuflau amândoi”, a spus vecinul potrivit PRO TV. 

Medicii sunt rezervați în ceea ce privesc informațiile despre starea actuală de sănătate a acestora, deoarece femeia ar fi în stare critică.

„Din declaraţiile martorilor se pare că el a înjunghiat-o pe ea şi ar fi încercat să se sinucidă. Imediat cum au ajuns la urgenţe au fost duşi în sala de operaţie. Femeia are un prognostic foarte, foarte scăzut. A venit la noi cu tensiune 5”, a spus  purtătorul de cuvânt al Spitalului din Bacău

Ce spun autoritățile

„Astăzi, în jurul orei 13.45, un bărbat din comuna Stănișești a sesizat prin 112, faptul că doi soți, vecini de-ai săi se află în locuință cu leziuni în zona gâtului.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, un bărbat de 38 de ani, pe fondul unui conflict spontan, ar fi provocat leziuni soției sale, în vârstă de 30 de ani, în zona gâtului, cu un cuțit, ulterior încercând să se sinucidă. La fața locului, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale desfășoară cercetări pentru stabilirea întregii situații de fapt.

Ambele persoane au fost găsite în viață și au fost transportate la spital”, au exploicat autoritățile, relatează observatornews.ro.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: