Redactia.ro
Home » Știri » Clipe de groază în stația de metrou Izvor. Un bărbat luat cu forța de pe șine, chiar din fața trenului. Video

Clipe de groază în stația de metrou Izvor. Un bărbat luat cu forța de pe șine, chiar din fața trenului. Video

S-au derulat clipe de groază în stația de metrou Izvor. Un bărbat care a încercat să își pună capăt zilelor a fost luat de pe șine cu forța de martori și un polițist, chiar din fața trenului. Momentul a fost surprins de cei de față, iar imaginile au devenit virale pe Internet.

Pe imaginile care au apărut pe rețelele de socializare, se poate observa cum cel care și-ar fi dorit să se arunce în fața metroului este luat de pe șinele de tren și readus pe peron de către mai mulți bărbați și un polițist. Acesta a fost imobilizat ulterior și evacuat din stația de metrou Unirii, fiind dus, cel mai probabil, la o secție de poliție.

Bărbat luat cu forța de pe șine în stația Izvor

Tentativa de suicid de la stația de metrou Izvor a dat peste cap circulația garniturilor de tren pe magistrala 3 a metroului bucureștean.

„Metrorex informează că astăzi, 06.01.2022, în jurul orei 07:52, la stația de metrou Izvor, a avut loc un incident în care a fost implicat un călător. Din primele informații, a fost o tentativă de suicid evitată de mecanicul de tren. Călătorul a fost scos în siguranță din calea de rulare. Circulația trenurilor de metrou a suferit mici întârzieri. Conform procedurilor care se aplică în astfel de situații, a fost necesară intervenția organelor competente”, au transmis, după incidentul de la stația Izvor, reprezentanții Metrorex.

Tentativă de suicid de la Izvor, cercetată acum de Poliție

„Acest eveniment regretabil este cercetat de Poliție. Circulația a fost reluată la ora 08:06. De asemenea, reiterăm că pe parcursul călătoriei este foarte important ca toate regulile de călătorie să fie respectate de către utilizatorii serviciului de transport public subteran, în special regula care specifică: În așteptarea trenului nu staționați dincolo de banda de siguranță marcată la marginea peronului”, au transmis cei de la metroul bucureștean.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: