Redactia.ro
Home » Homepage » Clipe de groază la bordul unui avion cu români pe ruta Praga-București! Aeronava s-a depresurizat la peste 10.000 metri altitudine

Clipe de groază la bordul unui avion cu români pe ruta Praga-București! Aeronava s-a depresurizat la peste 10.000 metri altitudine

Au fost clipe de groază pentru românii aflați într-un avion Praga-București. Aeronava de tip Boeing 737, ce opera zborul Blue Air 0B180, s-a depresurizat la peste 10.000 de metri altitudine, înainte de aterizare.

Potrivit informațiilor apărute pe boardingpass.ro, au fost clipe de groază trăite la maximum de toți pasagerii zborului Blue Air 0B180, pe ruta Praga-București.

Clipe de groază la bordul unui avion cu români pe ruta Praga-București! Aeronava s-a depresurizat

Cu aproximativ 30 de minute înainte aterizare, măștile de oxigen pentru pasageri au căzut, dat fiind faptul că aeronava s-a depresurizat, când se afla la altitudinea de 10.500 metri.

În acele momente, piloții au fost nevoiți să coboare avionul de la altitudinea de 10.000 de metri la 2.000 de metri, în doar câteva minute. Momentul a fost trăit cu teamă de toți pasagerii cursei aeriene care venea de la Praga spre Bucureşti. Oamenii au fost nevoiţi să folosească măştile de oxigen.

Imagini de la bordul avionului Praga-București

Pe rețelele de socializare au apărut și primele imagini postate de pasageri pe rețelele de socializare.

“In cazul prea putin probabil al depresurizarii avionului, mastile de oxigen cad din compartimentul aflat deasupra dvs.
Da, azi au cazut din cauza unor posibile probleme tehnice si senzatia nu a fost una tocmai placuta … dar am ajuns cu totii in siguranta la sol !!
Zbor BlueAir: Praga -Bucuresti 10.10.2021
#Senzatii #Adrenalina #Oxigen #AmScapat “, este mesajul postat pe rețelele de socializare de unul dintre românii aflați la bordul avionului de pe ruta Praga-București.

Au fost și pasageri care au susținut că măștile de oxigen nu au funcționat corect.

”A fost o depresurizare bruscă ne dor încă urechile… un sunet ciudat în spate.. apoi un aer cald cu un miros de încins”, a mai mărturisit unul dintre pasagerii care au trăit pe pielea lor clipele de groază al avionului de pe ruta Praga-București.

Din fericire, în urma acestui incident, niciunul dintre pasageri nu a fost rănit. Cât despre avion, aeronava Blue Air a aterizat la Bucureşti în siguranţă, în cele din urmă, și a rămas la sol pentru verificări suplimentare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: