Redactia.ro
Home » Monden » Clipe grele pentru Elena Hueanu. Modelul a fost diagnosticat cu o boală încurabilă

Clipe grele pentru Elena Hueanu. Modelul a fost diagnosticat cu o boală încurabilă

Elena Hueanu trece printr-o perioadă foarte grea din viața ei. De curând, frumoasa blondină a aflat că suferă de o boală incurabilă. Vestea proastă s-a năpustit ca un trăsnet asupra fotomodelului care este dărâmată.

Elena Hueanu a povestit că a primit un diagnostic grav din partea medicilor. Modelul a trecut prin dureri crunte și a ajuns de urgență la spital. Doctorii i-au dat verdictul și i-au spus că suferă de boala Crohn, o boală incurabilă care afectează sistemul digestiv. Momentan, Elena Hueanu mai așteaptă rezultate ale mai multor analize de sânge, dar spune ea, trei medici deja i-au pus același diagnostic.

Elena Hueanu a aflat în urmă cu trei luni de faptul că suferă de această boală încurabilă care o face să aibă dureri îngrozitoare. Ea s-a dus de urgență la spital într-un moment în care a simțit că durerea a devenit insuportabilă.

Am fost diagnosticată cu boala Crohn. Este o boală care se dezvoltă la intestinul subțire. Am înțeles că nu există un tratament. Am depistat-o în urmă cu 3 luni, când am leșinat în fața spitalului la care voiam să mă duc pentru că nu mai puteam de durere. Mi-am pierdut cunoștința acolo, au urmat 7 zile de tot felul de examene, să se înțeleagă de unde pornește durerea. După am făcut un computer tomograf și s-a văzut o inflamație pe intestinul subțire, s-a luat biopsie. Deocamdată sunt undeva la 98% că este Crohn. Spun asta pentru că și ieri am făcut niște analize ca să fim siguri că nu vorbim de cancer. Din păcate, aceleași simptome le are și dezvoltarea unui cancer.„, a povestit Elena Hueanu pentru o emisiune televizată.

Elena Hueanu a povestit că o parte dintre simptomele pe care ea le-a avut au fost tulburările digestive, anemia și scăderea bruscă în greutate. Medicii i-au spus că principala cauză a apariției acestei boli ar fi stresul excesiv.

Până acum am fost la trei specialiști. Toți trei au dat 100% că este Crohn, doar că așteptăm o ultimă analiză care să confirme lucrul ăsta. Este o boală care mă făcea pe mine să slăbesc brusc. Aveam tot felul de simptome, scăderi în greutate, o anemie foarte puternică, adică leșinam de multe ori la birou fără să știu de ce. M-am gândit că e stresul, munca. Fiind o mamă singură, muncesc foarte mult.„, a continuat să spună Elena.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: