Redactia.ro
Home » Monden » Clipe grele pentru Tzancă Uraganu! Polițiștii l-au prins și l-au articulat pe loc FOTO

Clipe grele pentru Tzancă Uraganu! Polițiștii l-au prins și l-au articulat pe loc FOTO

GALERIE FOTO (2) Tzancă Uraganul și-a sărbătorit bijuteria pe patru roți în valoare de 350.000 de dolari.

Tzancă Uraganu, din nou, protagonistul unei întâmplări șocante! Polițiștii l-au prins și l-au lăsat imediat fără permis! Iată ce viteză avea manelistul!

Clipe grele pentru Tzancă Uraganu

Tzancă Uraganu, nume sonor în lumea muzicii de gen, a fost surprins din nou în mijlocul unei controverse. Pe autostrada A3, pe segmentul ce leagă Ploieștiul de Capitală, acesta a fost oprit de către oamenii legii pentru viteza excesivă la volan, depășind cu mult limita legală.

Polițiștii l-au prins și l-au articulat pe loc

Potrivit informațiilor furnizate de autorități, la data de 20 februarie 2024, în jurul orei 22:07, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat autoturismul condus de Tzancă Uraganu circulând cu o viteză de 159 km/h, pe un sector de drum unde limita legală era de doar 100 km/h. Această abatere gravă a condus la aplicarea unei amenzi consistente, în valoare de 1.485 de lei, și la suspendarea permisului de conducere al artistului pe o perioadă de 90 de zile, potrivit Cancan. 

„La data de 20 februarie 2024, ora 22.07, polițiștii Brigăzii Autostrăzi au depistat pe Autostrada A3 București – Brașov, la km 10, din direcția Ploiești către București, un autoturism, condus de către un bărbat.

Acesta circula pe autostrada A3 cu 159km/h, pe un sector de drum pe care limita maximă admisă de viteza este de 100 km/h.

În cauza, a fost aplicată o sancțiunea contravențională cu amendă de 1.485 de lei, fiind luată măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce autovehicule, pentru 90 de zile”, se arată în informarea făcută de autorități.

Această întâmplare nu este singura în care Tzancă Uraganu se află în centrul atenției autorităților. La scurt timp înainte, acesta a fost implicat într-un alt incident, fiind prins cu bani falsi la un schimb valutar. Astfel, manelistul pare să acumuleze situații problematice, punându-și în pericol nu doar imaginea publică, ci și propria sa siguranță și a celor din jur.

Suspendarea permisului auto pentru 90 de zile este doar una dintre consecințele acțiunilor sale. Tzancă Uraganu trebuie să conștientizeze gravitatea faptelor sale și să înțeleagă că respectarea regulilor de circulație este esențială pentru siguranța sa și a celorlalți participanți la trafic.

În final, acest episod demonstrează încă o dată că celebritatea și succesul în industria muzicală nu îl scutesc pe nimeni de respectarea legii și a normelor sociale. Tzancă Uraganu trebuie să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale și să învețe din aceste experiențe pentru a evita situații similare în viitor.

Într-o lume în care exemplele publice au un impact puternic asupra societății, este important ca personalitățile publice să ofere modele pozitive și să promoveze respectul pentru lege și siguranță rutieră.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: