Redactia.ro
Home » Știri » Clubul Dinamo în doliu. A murit soția unui celebru handbalist

Clubul Dinamo în doliu. A murit soția unui celebru handbalist

GALERIE FOTO (2)

O nouă tragedie s-a întâmplat în lumea sportului. Soția handbalistului Javier Humet a murit. Din nefericire, tânăra a suferit un accident vascular celebral în data de 9 mai, imediat după ce Dinamo a câștigat titlul.

Ana Aida a fost internată de urgență la reanimare timp de mai multe zile. Javier Humet a sperat într-o minune și s-a rugat pentru soția sa, lucru pe care l-au făcut și colegii lui. „Dragilor, Dumnezeu îi pune la încercare pe Javier Humet şi familia Dinamo. În noaptea de după câştigarea titlului, soţia lui Javi a făcut un atac cerebral, iar acum este internată la reanimare. Are nevoie de ruga noastră”., au postat cei de la clubul Dinamo pe pagina lor de facebook.

Femeia s-a stins din viață la două săptămâni după ce a ajuns în stare gravă la spital. Drama prin care trece acum Javier Humet este de nedescris, dar acesta este susținut de colegii de breaslă.

Condoleanțe, Javier Humet! Suntem alături de tine! Suntem cutremurați și găsim cu greu cuvinte în aceste momente teribile pentru campionul nostru Javier Humet.Am sperat timp de zece zile intr-un miracol, dar cu toate rugăciunile noastre soția sa a plecat pentru totdeauna într-o lume mai bună. Clubul Sportiv Dinamo și întreaga familie a sportului dinamovist sunt alături de tine, Javier! Dumnezeu să o odihnească în pace!„, a fost mesajul Clubului Sportiv Dinamo.

sursă foto:  facebook

Cine este Javier Humet

Javier Humet, în vârstă de 31 de ani, este născut în Spania, în orașul Barcelona și joacă pentru clubul Dinamo din 2020.

În România, Humet a jucat la HCM Constanța (2012-2013 și 2014-2015), la CSM București (2015-2018) și la Steaua, în ultimele două sezoane. Principal om de gol la toate echipele la care a evoluat, Humet are un randament ridicat și în apărare. Din 2017, el este cetățean român, evoluând constant pentru prima reprezentativă a României„, este prezentarea pe care i-a făcut-o Dinamo.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: