Redactia.ro
Home » Sport » Clujenii revin pe primul loc! CFR – Academica Clinceni 3-0

Clujenii revin pe primul loc! CFR – Academica Clinceni 3-0

Clujenii revin pe primul loc

Clujenii revin pe primul loc, după ce au învins pe Academica Clinceni. La pauză, când scorul era 0-0, Dan Petrescu și-a desființat elevii la vestiar.

Dan Petrescu s-a enervat cumplit la meciul disputant acasă, cu Academica Clinceni. La pauză a tunat și a fulgerat la vestiar.

„Nu ați vrea să știți ce a fost la noi în vestiar la pauză. E bine că ne-a trezit. Era bine să câștigăm și dacă dădeam gol în ultimul minut. Fiica mea împlinește cinci ani și am ținut neapărat să îi fac un cadou, mă bucur că am dat gol”, a declarat Ciprian Deac.

Clujenii și-au revenit după pauză și au înscris trei goluri. Culio a marcat din penalty în minutul 52. După aproape un sfert de oră, Traore a scăpat singur și l-a învins pe portarul celor de la Clinceni. Deac a închis tabela de marcaj, în minutul 71.

”O lipsă de neatenție. O lipsă de reacție. După gol nu am mai putut să reacționăm. Golul doi a venit după un dublu ofsaid și așa s-a scris istoria acestui joc. Noi nu ne batem cu CFR la campionat, noi avem meciurile noastre, trebuie să fim sinceri. Am fost de cascadorii râsului”, a declarat Ilie Poenaru, tehnicianul ilfovenilor.

Clinceni este pe locul 13, cu doar 11 puncte din 15 partide.

Dan Petrescu: ”Eu nu câștig pe ploaie”

Dan Petrescu a dat vina și pe ghinion, dar și pe elevii săi, după meciul din această seară. Tehnicianul a explicat și ce s-a întâmplat la vestiar în pauza meciului.

”Traore nu a intrat bine, dar după ce a explodat vestiarul și-a revenit. A fost cea mai dură conferință a mea de când sunt în fotbal, mai ales pentru Traore și Omrani. De obicei, pe ploaie nu câștig. Am pierdut cu Celtic și cu Poli Iași. Cred că e primul meci pe care îl câștig pe ploaie. Prima repriză a fost destul de grea. Mingea nu a vrut să intre, cădea pe bară, se lovea de portar și mă gândeam că va fi o noapte în care nu vrea să intre.”, a spus Dan Petrescu, la Digi Sport.

Citește și: Africa de Sud e campioană mondială la rugby! A câștigat finala cu Anglia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: