Redactia.ro
Home » Sport » Africa de Sud e campioană mondială la rugby! A câștigat finala cu Anglia

Africa de Sud e campioană mondială la rugby! A câștigat finala cu Anglia

Africa de Sud, campioană mondială la rugby

Africa de Sud e campioană mondială la rugby. Este pentru a treia oară când câștigă trofeul. În finală, Africa de Sud a învins Anglia, scor 32-12.

Africa de Sud a învins fără probleme Anglia, scor 32-12 (12-6), în finala Cupei Mondiale de rugby, de la Yokohama. Springboks a egalat Noua Zeelandă la numărul de trofee, 3. S-au mai impus în 1995 și 2007. All Blacks au câștigat în 1987, 2011 şi 2015. În finala de azi, Africa de Sud putea mai mult, iar Anglia a părut că a dat tot ce a avut mai bun în semifinalele cu All Blacks.

Africa de Sud – Anglia 32-12

Finala de la Yokohama a fost echilibrată. Până la final englezii au pierdut mai ales din punct de vedere psihic. Scorul a fost deschis de Africa de Sud prin Handre Pollard, în minutul 9. După mai bine de 20 de minute au punctat și englezii prin Owen Farrell. După două minute Pollard și-a readus echipa în avantaj, dar același Farrell a egalat. La pauză, Africa de sud a condus, 12-6, datorită greșelilor făcute de adversari. În partea a doua, Anglia a trecut din ce în ce mai greu prin apărarea adverse. Cpăitanul Angliei a ratat în minutul 54, iar adversarii au început să se distanțeze, scorul fiind 18-9. Minutul 66 a fost deciziv. Springboks a recuperate mingea, iar Makazole Mapimpi a înscris primul eseu, transformat apoi de Pollard, scorul devenind 25-12. Din acel punct Anglia nu s-a mai regăsit pe teren, iar adversarii au mai reușit încă un eseu prin Chelsin Kolbe, transformat de Pollard.

Citește și: Walter Zenga revine în Italia! Cu cine s-a înțeles antrenorul!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: