Redactia.ro
Home » Sport » Walter Zenga revine în Italia! Cu cine s-a înțeles antrenorul!

Walter Zenga revine în Italia! Cu cine s-a înțeles antrenorul!

Walter Zenga revine în Italia

Walter Zenga revine în Italia. Se pare că tehnicianul s-a înțeles cu Udinese și va reveni în Serie A. Italienii au încheiat socotelile cu Igor Tudor, care a fost demis după ultimele înfrângeri.

Potrivit Sportitalia, Walter Zeng va prelua de săptămâna viitoare fosta echipă a lui Gabi Torje. Șefii lui Udinese au decis că fostul mare portar este antrenorul potrivit care va reuși să întrerupă seria înfrângerilor rușinoase. Udinese a pierdut cu Atalanta (1-7) și AS Roma (0-4). După aceste meciuri, croatul Igor Tudor, care se afla la al doilea mandate, a fost demis. Fostul antrenor al Stelei, a fost preferat pentru că este foarte familiarizat cu echipa. Deocamdată antrenamentele sunt conduse de antrenorul secund. După 10 etape, Udinese e pe locul 14, cu 10 puncte. Are 3 victorii, 6 înfrângeri și un egal.

Zenga e liber de contract din martie 2019

Walter Zenga a rămas liber de contract din primăvara lui 2019, după ce a fost demis de la Venezia. În cariera sa, a mai antrenat echipe precum Steaua Roșie Belgrad, Gaziantepspor, Palermo, Sampdoria, Al-Ain, Al -Jazira sau Al-Shaab. În România le-a pregătit pe FC Național, Dinamo și Steaua (FCSB). Cu echipa lui Gigi Becali a reușit în sezonul 2004-2005 să elimine Valencia și să se califice în optimile Cupei UEFA. Acum, Walter Zenga revine în Italia. Fostul portar a făcut carieră la Inter ca jucător. A adunat și 58 de selecții la naținala Italiei.

Citește și: Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill! Ce a făcut după ce l-a enervat!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: