Redactia.ro
Home » Stil de viață » Coca-Cola nu este numai o băutură răcoritoare, are și beneficii pentru păr!

Coca-Cola nu este numai o băutură răcoritoare, are și beneficii pentru păr!

coca cola pentru par

Se știe că această băutură carbogazoasă conține o cantitate destul de mare de acid fosforic, motiv pentru care are un nivel de pH mai mic decât șampoanele obișnuite.

Ellie este o tânără americancă pasionată de tot ceea ce ține de frumusețe. Acesteia îi place să experimenteze tot felul de trucuri prin care să-și pună în valoare calitățile native. În urmă cu aproximativ doi ani s-a hotărât să testeze efectele Coca-Cola asupra părului.

Cum se folosește Coca-Cola pentru păr

Așa că a luat două sticle de Coca-Cola, și le-a turnat în cap, și-a îmbibat bine părul în lichid, iar apoi a mers la duș să-l clătească. L-a lăsat să se usuce și a constatat că textura părului este schimbată. Se simte mai greu și a căpătat și onduleuri.

Ellie s-a declarat încântată de ceea ce a constat și a spus că va repeta experiența pentru că în mod cert părul poate fi coafat mai ușor și mai interesant, decât atunci când utilizează șampoane obișnuite.

Totuși alți internauți care au încercat tratamentul cu Coca-Cola s-au declarat sceptici și se tem că o utilizare pe termen lung a acestui truc le-ar putea deteriora părul. Mai mult decât atât, aceștia au concluzionat că textura părului se schimbă într-adevăr, însă recomandă utilizarea șamponului la scurt timp după tratamentul inedit cu băutura răcoritoare.

Tu ai încerca acestă metodă pentru părul tău?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: