Redactia.ro
Home » Știri » Cod galben de vreme rea, în țară! Tunete și fulgere, ploi puternice și chiar grindină! Ce zone sunt afectate

Cod galben de vreme rea, în țară! Tunete și fulgere, ploi puternice și chiar grindină! Ce zone sunt afectate

GALERIE FOTO (2) Cod galben de vreme rea, în țară! Tunete și fulgere, ploi puternice și chiar grindină! Ce zone sunt afectate

Cod galben de vreme rea în țară. Tunete și fulgere, ploi puternice și chiar grindină! Ce zone din România sunt afectate și în ce interval de timp, potrivit datelor ANM.

Cod galben de vreme rea, în țară! Tunete și fulgere, ploi puternice și chiar grindină! Ce zone sunt afectate

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de cod galben pentru condiții meteorologice nefavorabile. 16 județe din România vor fi afectate, iar codul galben este valabil astăzi între orele 12:00 și 23:00.

În intervalul specificat, se vor înregistra perioade cu instabilitate atmosferică accentuată, caracterizată prin descărcări electrice frecvente, averse torențiale, căderi de grindină, creșteri semnificative ale vitezei vântului și posibile vijelii, în regiunile Banat, Crișana, vestul Transilvaniei, Oltenia, sud-estul Munteniei și Dobrogea, a transmis Antena 3 CNN. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20…25 l/mp și izolat de peste 30…40 l/mp.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: