Redactia.ro
Home » Homepage » Codin Maticiuc a anunțat sexul bebelușului și numele ales pentru cel de-al treilea copil al lui și al Anei Pandeli. Textul emoționant scris în mediul online

Codin Maticiuc a anunțat sexul bebelușului și numele ales pentru cel de-al treilea copil al lui și al Anei Pandeli. Textul emoționant scris în mediul online

Codin Maticiuc a anunțat sexul bebelușului și numele ales pentru cel de-al treilea copil al lui și al Anei Pandeli. Textul emoționant scris în mediul online

Codin Maticiuc a dezvăluit în urmă cu puțin timp sexul bebelușului și numele ales pentru cel de-al doilea copil pe care îl are cu Ana Pandeli și al treilea pe care aceasta îl va naște. Iată postarea lui Maticiuc și textul emoționant pe care l-a scris.

Codin Maticiuc a anunțat sexul bebelușului și numele ales pentru cel de-al treilea copil al lui și al Anei Pandeli. Textul emoționant scris în mediul online

Codin Maticiuc urmează să devină tată peste doar câteva zile. Din nou. Ana Pandeli va naște al treilea copil al ei și al doilea al lui Codin Maticiuc, iubitul ei. Iată ce text emoționant a scris Maticiuc pe Facebook, în urmă cu puțin timp.

Nostradamus
Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața? Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi, felul în care te raportezi la viață? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea?
Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: „mâine”. Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul.
M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta. „Da, bro, uite ce sa fac, bine pe acasă. Peste trei zile o s-o întâlnesc pe una pentru care te voi ucide fără să stau pe gânduri ca s-o fac fericită. Tu ce faci, bro?”
Câteva lucruri au fost chiar peste așteptări la Smaranda. Sa fiu primul care a văzut-o și mai ales primul care a ținut-o de mână. Când au dus-o în altă cameră în timp ce pe mamă o coseau, m-au lăsat sa stau cu ea. Doar noi doi. Și ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu.
Am știut dinainte că o s-o iubesc. Nu am știut însă că voi fi total îndrăgostit de ea. Efectiv îndrăgostit ca de o domnișoară. Sunt mândru când rade la glumele mele, fastacit când mă pomenește, topit când mă atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este să mă bage puțin în seama.
Alt lucru este că nu am realizat că-mi poate fi și călcâiul lui Ahile. N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia.
Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilita și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum ca credeam ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc.

Codin Maticiuc a anunțat că Ana Pandeli este însărcinată printr-o postare cu scop nobil

Codin Maticiuc a anunțat că iubita lui, Ana Pandeli, este însărcinată printr-o postare făcută pe Instagram, iar pe burtica de gravidă era scris mesajul „SMS cu text FACEM la 8845”.

La acel moment, evident, nu știa dacă va avea băiat sau tot o fetiță.

„Vorba «E ultima ta șansă să mă faci fericită» o să rămână mult timp. O să-mi fac vorba asta pe tricou. Smaranda continuă să mă uimească în fiecare zi. Motivul pentru care sunt mereu în cap este Smaranda. Iar acum, trecem la alt nivel. Nu știm dacă este băiețel sau fetiță. Nu știe nimeni”, spunea Maticiuc.

„(…) La un moment dat, va fi o postare, așa cum a fost și cea în care am anunțat sarcina. Postarea o vom face tot pentru «Spitale publice din bani privați». Adică o să fie o postare în care o să zic dacă e băiat sau fetiță, cu artificii, cu baloane cu albastru sau roz. Se va întâmpla treaba asta tot pentru o cauză, adică să nu irosesc informația”, a povestit Maticiuc pentru EGO.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: