Redactia.ro
Home » Monden » Codin Maticiuc, așa cum nu l-ai mai văzut. Cum arăta în copilărie actorul, nu îl recunoașteți

Codin Maticiuc, așa cum nu l-ai mai văzut. Cum arăta în copilărie actorul, nu îl recunoașteți

GALERIE FOTO (2)

Codin Maticiuc este un personaj controversat din peisajul monden al României. Purtând întâi eticheta de crai de Dorobanți, apoi recunoscut ca actor și om de TV, iar în cele din urmă ca om de afaceri, Maticiuc nu ezită nicio clipă să își surprindă publicul. Și chiar dacă toate lumea îl știe de pe micile ecrane sau din mediul online, puțini o să-l recunoască în pozele din copilărie.

Codin Maticiuc este cunoscut în showbizul românesc din mai multe ipostaze. S-a remarcat pe partea artistică, ca actor, interpretând diverse roluri, în special în comedii. A participat la mai multe emisiuni TV, iar publicul a început să îl cunoască din ce în ce mai bine.

Este recunoscut și ca om de afaceri, dar și pentru inițiativele sale umanitare. Recent, a pus umărul la renovarea și modernizarea etajului 7 al Spitalului Fundeni, unde sunt internați copiii bolnavi de cancer.

Codin Maticiuc s-a prezentat fanilor și în calitate de tătic, fapt ce a atras și mai multe aprecieri din partea fanilor. Dar puțini îl recunosc pe Maticiuc când era de-o șchioapă!

Codin Maticiuc, imagini din copilărie

Puțini dintre cei care îl apreciază în prezent îl știu pe Maticiuc cel de-o șchioapă. Nu mulți dintre fanii lui l-ar recunoaște din perioada în care cel devenit actor și om de afaceri avea doar câțiva ani.

Dovadă stau pozele din copilărie cu Codin Maticiuc. Nu seamănă mai deloc cu cel din prezent, deși pare la fel de ștrengar.

Și pentru că nu se ferește nici de fani, nici de întrebări indiscrete, Codin Maticiuc a pus la cale o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul său de pe Instagram.

Codin Maticiuc, dezvăluiri din copilărie

Zis și făcut. Cum Codin Maticiuc le-a dat șansa fanilor lui să îi pună întrebări, au început să-l ia cu asalt cu tot felul de curiozități despre de orice aspect al vieții lui. Abia au așteptat fanii ocazia să sară cu întrebările, pe care l-au chestionat și legat de copilărie. Unul dintre urmăritori săi l-a întrebat dacă a fost sau nu un elev bun la școală.

Răspunsul nu a fost deloc amânat. Codin Maticiuc a dat un răspuns în stilul său caracteristic, presărat de umor. Actorul a dezvăluit fanilor că la școală nu ar fi fost bun, dar a excelat la gradiniță.

„La școală nu. La grădiniță am excelat eu.”, a răspuns Maticiuc în Instastory, unde a postat imaginea din copilărie cu el, cel mai probabil de când „excela” la grădiniță.

Codin Maticiuc, de la crai la tată fericit

Codin Maticiuc a purtat multă vreme eticheta de crai de Dorobanți. A făcut senzație cu relațiile sale cu mai multe vedete din showbizul autohton.

Însă un lucru e sigur, actorul s-a cumințit de mai bine de un an. Atunci a devenit tatăl unei fetițe ce îi seamănă leit. Micuța poartă numele mamei lui, Smaranda.

Despre cea care i-a dăruit-o pe micuța Smaranda se știu mai puține, fiind o prezență mai subtilă în viața agitată a showbizului. Este vorba de o brunetă superbă, în vârstă de 30 de ani, pe numele Ana Pandeli.

Relația de iubire dintre cei doi se duce departe de lumina reflectoarelor cu care este obișnuit Codin Maticiuc.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: