Redactia.ro
Home » Monden » Codin Maticiuc, impresionat de povestea unui livrator din București. Bărbatul a făcut un gest de-a dreptul emoționant

Codin Maticiuc, impresionat de povestea unui livrator din București. Bărbatul a făcut un gest de-a dreptul emoționant

GALERIE FOTO (2) Codin Maticiuc, impresionat de povestea unui livrator din București

Codin Maticiuc, impresionat de povestea unui livrator din București. Un livrator din Capitală l-a emoționat până la lacrimi pe Codin Maticiuc. Actorul i-a făcut cunoscută povestea de viață și a declarat că bărbatul a dat dovadă de o generozitate fără margini.

Codin Maticiuc, impresionat de povestea unui livrator din București. Bărbatul a făcut un gest de-a dreptul emoționant

Codin Maticiuc s-a declarat impresionat de povestea unui livrator din București. Actorul se afla într-un supermarket din Capitală, când un bărbat cu părul grizonat l-a abordat. Acesta i-a spus repede lui COdin că vrea să facă o donație către fundația Metropolis, s-a căutat de bani și i-a oferit actorului toți banii pe care îi avea. Bărbatul i-a spus că este tatăl a cinci copii și vrea să ajute cum poate cauzele umanitate pe care Maticiuc le susține. Bărbatul este livrator la Tazz, iar Codin a văzut acest lucru abia după ce a ieșit din hypermarket. Acesta și-a pus ghiozdanul de livrator în spate și a plecat cu bicicleta. Actorul a făcut o postare pe rețelele de socializare, unde a povestit despre livratorul din București. Bărbatul i-a oferit lui Codin 152 de lei.

”152 de lei

Sunt zile și întâmplări în viața mea care trebuie povestite. Așa este și cea de ieri. Pe scurt: eram în Kaufland pe Barbu Văcărescu, aveam o acțiune de făcut cu ei. (…) Mă aflam printre rafturi (…)când s-a apropiat de mine un domn.

Vino puțin! m-a strigat el.M-am dus. Din cauza măștii, nu-ți mai dai seama foarte bine de trăsăturile sau vârsta unui om dar eu zic ca nu era foarte tânăr (niște par grizonant se zarea de sub șapca întoarsă șmecherește). Îmbrăcat sport, mai înalt decât mine (acum că am scris îmi dau seama că ăsta e un detaliu valabil pentru toată planeta), mi-a strâns mâna și mi-a șoptit.

– Băi, am cinci copii acasă dar tare sunt mândru de ce faci. Ia aici…Omul a băgat mâna în buzunar și a scos un mic teanc de bancnote (părea a fi tot ce are la el) și mi le-a pus în mână. Am simțit că intru în pământ de rușine. L-am rugat să nu facă asta, să îi pună în contul fundației, am strigat la Ioana să vină să îi ia datele pentru contract și chitanță.

– Lasă, lasă, știi tu ce sa faci cu ei. (…)”, a scris Codin Maticiuc in postarea sa.

Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru livratorul de la Tazz

Codin Maticiuc a fost extrem de emoționat după ce a fost abordat de livratorul de la Tazz. După ce i-a făcut cunoscută povestea, actorul a avut un mesaj emoționant pentru bărbat. Codin i-a transmis că se simte mândru că l-a cunoscut și că i-a oferit o încurajare enormă de a merge mai departe cu renovarea spitalului de copii.

„Domnule de la Tazz,
Sunteți motivul pentru care fac ce fac și vă promit că-mi voi aminti de dumneavoastră când o să-mi fie greu și o să vreau sa renunț. O sa fiți alături de doamna cu balonul din Brașov și domnișoara cu biscuitele de Starbucks din Vitan, îngerii cauzelor pe care le reprezint. Pentru dumneavoastră renovez nefrologia pediatrica anul acesta. Nimeni nu mă poate opri dacă vă am alături. Jignirile unora vor fi doar glume pentru mine de astăzi, acuzele altora mă vor lăsa rece. Vă mulțumesc, domnule de la Tazz, astăzi nu ați donat 152 de lei, astăzi mi-ați pus mie benzină să mă țină tot anul încât să renovez de un milion.”

Livratorul de la Tazz

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: