Redactia.ro
Home » Monden » Codin Maticiuc va fi din nou tătic! Cum a dat vestea cea mare: ”Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea”

Codin Maticiuc va fi din nou tătic! Cum a dat vestea cea mare: ”Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea”

GALERIE FOTO (2)

Codin Maticiuc va devenit, din nou, tătic! Partenera lui de viață este însărcinată pentru a treia oară. Cel care a dat vestea cea mare este chiar actorul. A ales să o facă într-un mod inedit.

Codin Maticiuc va fi din nou tătic

Codin Maticiuc și iubita lui sunt în culmea fericirii, după ce au aflat că vor avea încă un copil. Omul de afaceri și partenera lui de viață au împreună o fetiță minunată, pe Smaranda, iar Ana mai are un băiețel dintr-o relație anterioară. Cert este că Maticiuc îi iubește pe toți la fel și nu face nici măcar o diferență. Acesta a convins-o pe Ana să facă public faptul că vor avea un copil și au ales s-o facă într-un mod special. Codin încearcă să convingă cât mai mulți oameni să doneze pentru a putea renova cât mai multe spitale din țara noastră.

Copilul numărul 3

Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică.

Campania noastră continuă, aștept să văd pozele voastre cu indemn la sms, cu tag la @fundatiametropolis și #mysummerbody și #spitalepublicedinbaniprivati.

Dați swipe până la ultima poză să vedeți cum arată harta noastră acum. Harta celor care deja ați dat sms la 8845 cu textul FACEM și continuați să rămâneți alături.

Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei.

Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, este mesajul postat de Codin Maticiuc.

Ana, iubita lui Codin: ”Asteptam de multă vreme”

Ana, partenera lui Codin, a povestit cum a convins-o acesta să dea vestea cea mare. ”M-a terorizat pana am facut-o. El e convins ca burta mea o sa convinga multi oameni sa trimita sms. Eu nu ma pricep, dar iata ca l-am ascultat, desi greu imi e sa ma vad asa dupa ce ultima poza cu burta mea era cand o numeam abdomen. Sper sa nu-l dezamagesc…Cu ocazia asta s-a intamplat si ce asteptam de multa vreme, sa ingenuncheze Codin in fata mea. Ma rog… in spatele meu, dar macar am trait-o si p asta”, a scris Ana, pe contul ei de Instagram.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: