Redactia.ro
Home » Știri » Duce o luptă asiduă cu un cancer agresiv: «Am crezut că voi avea o întâlnire finală cu doamna cu coasa»

Duce o luptă asiduă cu un cancer agresiv: «Am crezut că voi avea o întâlnire finală cu doamna cu coasa»

codrin stefanescu

Codrin Ștefănescu trece prin momente delicate după ce a fost diagnosticat cu o boală teribilă. Nu se mai luptă acum pe scena politică, ci doar pentru propria viața. Cele mai recente declarații pe care le-a făcut sunt unele cu adevărat cutremurătoare.

Codrin Ștefănescu a vorbit deschis despre lupta cu cancerul

Codrin Ștefănescu a fost prezent în mod constant în arenele politice, chiar dacă nu mai ocupa poziții de vârf, însă o afecțiune gravă l-a limitat în implicarea sa pe scena politică. Aparițiile sale publice s-au redus semnificativ, oferind din când în când câte o declarație, singura sa confruntare notabilă fiind acum cea cu „doamna cu coasa”, după cum el însuși a declarat.

Codrin Ștefănescu continuă să își ducă cu hotărâre bătălia pentru a-și redobândi sănătatea. Diagnosticat cu cancer cu aproximativ șapte luni în urmă, fostul „locotenent” politic al lui Liviu Dragnea se abține încă de la a dezvălui dacă va necesita intervenție chirurgicală, dar a recunoscut că va continua să fie supus unei stricte monitorizări medicale în străinătate și  pe parcursul acestei toamne.

„Mă lupt încă pentru viața mea! O fac la propriu, cu un dușman invizibil și foarte crunt. Chiar parșiv, deseori! Nu degeaba 97,5% dintre cei ce se luptă cu această boală pierd bătălia! Eu prefer să încerc să ia exemplul Monicăi Pop care a trecut prin numai puțin de cinci operații în lupta sa cu această maladie teribilă! Adică să încerc să fac parte din acel procent foarte mic de învingători”, a declarat Codrin Ștefănescu, conform Cancan.

Codrin Ștefănescu încearcă să-și mențină optimismul

La vârsta sa de 54 de ani, respectatul om politic găsește încă resurse pentru a face glume despre situația dificilă în care se află, declarând că actuala sa luptă” nu poate fi comparată cu nicio altă experiență pe care a avut-o în cele peste două decenii petrecute în sfera politică.

„Nu le doresc nici măcar dușmanilor mei să treacă prin ce am trecut eu în aceste luni din 2023. Îi rog pe toți să mă creadă că nu exagerez. Chiar și pe cei mai sceptici, fiindcă atunci când îți pierzi starea propice de sănătate, vezi cu totul altfel viața. Și spun asta în condițiile în care lumea știe că evit să ofer amănunte despre boala mea sau despre evoluția acesteia. Am avut însă în ultimele luni de mai multe ori senzația că văd sau că simt o prezență înfiorătoare, o prezență feminină cu gluga trasă pe față și cu o coasă în mână. E înfiorător, vă spun cu toată sinceritatea. Au existat momente în care efectiv am crezut că voi avea o asemenea întâlnire finală, cu doamna cu coasa”, a declarat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: