Redactia.ro
Home » Știri » Codrin Ştefănescu e grav bolnav și se retrage din politică, la cererea medicilor! Politicianul a slăbit 13 kilograme

Codrin Ştefănescu e grav bolnav și se retrage din politică, la cererea medicilor! Politicianul a slăbit 13 kilograme

Codrin Ştefănescu e grav bolnav și se retrage din politică, la cererea medicilor! Politicianul a slăbit 13 kilograme

Codrin Ştefănescu ar fi grav bolnav și se retrage din politică, temporar, așa cum i-au cerut medicii! Politicianul ar fi slăbit 13 kilograme. Iată ce se știe în momentul de față.

Codrin Ştefănescu e grav bolnav și se retrage temporar din politică, la cererea medicilor! Politicianul a slăbit 13 kilograme

Codrin Ștefănescu ar suferi de o boală gravă, se zvonește că ar fi vorba despre cancer, însă ar refuza să se opereze, se pare. Conform România TV, Codrin Ştefănescu a slăbit 13 kilograme, se tratează în Elveţia şi a refuzat momentan o intervenţie chirurgicală, deși doctorii din România ar fi dorit să îl opereze, potrivit sursei.

Președintele Alianței pentru Patrie a scris pe Facebook că se retrage temporar din viața politică din motive medicale, la cererea medicilor.

Dragi români,
Din motive personale, dar mai ales din motive de sănătate, am decis să mă retrag o perioadă din viața politică. Medicii mi-au cerut și sunt nevoit să le dau ascultare.
(…)

Prof. univ. dr Monica Pop a vorbit despre cazul lui Codrin Ștefănescu.

„Să știți că nu mi-a plăcut domnul Ștefănescu, mie mi s-a părut că este pesimist și nu este OK. Eu foarte optimistă nu am fost din start și nu am fost niciodată din acest punct de vedere, dar ești dator să faci tot ce se poate, că nu avem de ales. Face foarte rău domnul Ștefănescu dacă se retrage din munca lui. Nu trebuie. În afară de tratamentul medical oncologic, primul lucru important este să meargă la serviciu, oricare din cei care sunt loviți de această boală. Să nu vorbească despre boală, să nu i se învârtă ceasul numai după ceasul acestei boli, deci nu trebuie vorbit despre asta, trebuia să meargă să lucreze. Să știți că lucrul este un tratament extrem de important (…)”, a spus ea, într-o intervenție la România TV.

România TV l-a contactat pe Codrin Ștefănescu pentru a oferi mai multe detalii despre starea sa, dar acesta ar fi refuzat să vorbească despre acest subiect.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: