Redactia.ro
Home » Monden » Coincidenţa stranie legată de ziua în care Alex Bodi a fost ridicat de mascaţi! Magia zilei care i-a dat toată viaţa peste cap

Coincidenţa stranie legată de ziua în care Alex Bodi a fost ridicat de mascaţi! Magia zilei care i-a dat toată viaţa peste cap

Alex Bodi

Ce semnificaţii are ziua de 11.11.2020, cea în care Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a fost ridicat de polițiști, într un dosar de proxenetism? Iată ce spun numerologii despre această zi.

Ce semnificații are ziua de 11.11, cea în care Alex Bodi a fost arestat

Numerologii spun că ziua de 11.11.2020 este una extrem de specială, în care s-a deschis un nou portal energetic. Astfel, numerologii au explicat că ziua de 11.11 este una care deschide noi lumi, noi oportunități, dar pentru unii a fost o pedepsire pentru faptele din trecut. În această zi, vorbim despre un portal, despre 1111, tocmai în anul 2020, cel cu repetiția angelică a acestor cifre. De fapt, în numărul 111 avem trei portaluri energetice. Este vorba despre energia sursei, despre sinele înalt și despre sinele înalt al altor persoane.

Astfel, aceasta zi este una profetică, sau fatidică pentru cei care nu au au adus în această lume energiile care trebuie. Numărul 11 are o semnificație spirituală aparte, după cum arată numerologii.

Reacția Biancăi Drăgușanu după arestarea lui Alex Bodi

Alex Bodi a fost arestat într-un dosar în care este acuzat de proxenetism. Iată care a fost reacția fostei sale soții, Bianca Drăgășanu. Aceasta a spus că nu știa nimic despre afacerile dubioase ale soțului său, dar ea este convinsă că este nevinovat.

„Am aflat de pe internet, din presă, de la voi, ce s-a întâmplat. Sincer, habar nu aveam de toate aceste probleme. Îmi pare rău că Alex trece prin așa ceva, dar sunt convinsă că se vă dovedi că este nevinovat și că va reuși să iasă din toată situația asta ca de fiecare dată.

Cu siguranță va fi bine. Repet, nu știu nimic despre toate aceste acuzații. Noi nu mai suntem împreună și nu știam că este vizat pentru așa ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru FANATIK.

De asemenea, apropiații blondinei spun că ea este șocată să afle așa ceva despre cel cu care și-a împărțit viața, și, în ciuda problemelor dintre ei, ea nu vrea să i se întâmple nimic rău.

”Biancăi nu i-a venit să creadă și e foarte supărată. În ciuda a tot ceea ce i-a făcut Alex, ea mai are sentimente pentru el, încă îl iubește, nu dispar cu totul peste noapte. Chiar dacă a bătut-o, umilit-o și s-a afișat cu altă femeie, ea niciodată nu ar vrea ca lui să i se întâmple ceva rău.

Nu va veni in țară pentru că astăzi participă la un eveniment important și nu are cum. Are planuri în Dubai pentru încă o perioadă de timp. Dar dacă Alex i-ar cere să se întoarcă pentru a-i fi alături, ea ar face asta imediat”, au declarat apropiați ai Biancăi Drăgășanu.

Iată de ce este acuzat Alex Bodi, după arestare:

,,(1) Inițierea sau constituirea unui grup infracțional organizat, aderarea sau sprijinirea, sub orice formă, a unui astfel de grup se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

Proxenetismul (1) Determinarea sau înlesnirea practicării prostituţiei ori obţinerea de foloase patrimoniale de pe urma practicării prostituţiei de către una sau mai multe persoane se pedepseşte cu închisoarea de la 2 la 7 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: