Redactia.ro
Home » Home » Colivă cu foiță de aur și zambile albe. Detalii de la înmormântarea Mioarei Roman

Colivă cu foiță de aur și zambile albe. Detalii de la înmormântarea Mioarei Roman

Mioara Roman este condusă în ultimul său drum într-o atmosferă încărcată de tristețe, fiind înconjurată de membrii familiei și cei apropiați, într-o ceremonie emoționantă desfășurată luni, 26 februarie. Primele ore ale dimineții au fost dedicate pregătirilor intense pentru înmormântare, care urma să aibă loc la Cimitirul Reînvierea, după oficierea slujbei la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou, programată pentru ora 14:00.

Gabriela Lucuțar a fost responsabilă pentru organizarea acestui eveniment solemn, la cererea explicită a Oanei Roman, fiica defunctei. Sicriul alb care găzduiește trupul neînsuflețit al Mioarei și florile albe care împodobesc locul de veci sunt o expresie a purității și eleganței, reflectând dorința de a-i aduce un omagiu plin de respect și tandrețe.

Colivă cu foiță de aur

Gabriela Lucuțar a fost surprinsă înainte de începerea ceremoniei, aducând coliva pentru înmormântare, care a fost împodobită cu foiță de aur și o cruce realizată din bomboane acoperite de aceeași prețioasă folie. Conform click, ea a explicat că a dorit să ofere tot ce este mai bun în această ultimă călătorie a Mioarei Roman, conform dorinței expresate de familia acesteia.

Un gest neașteptat în cadrul acestor funeralii a fost acela al fostului președinte Traian Băsescu, care a trimis o coroană de flori alcătuită din zambile albe, exprimându-și astfel respectul față de defunctă. Acest gest a surprins pe mulți, având în vedere istoricul relației dintre Traian Băsescu și Mioara Roman, în special evacuarea acesteia din casa din Primăverii, unde a locuit timp de 22 de ani.

Printre cei care și-au luat rămas bun de la Mioara Roman la priveghi s-au numărat și fostul ei soț, Petre Roman, precum și Mihai Mitoșeru, bun prieten al familiei și fost coleg de școală al Oanei Roman. Aceste momente de aducere a unui ultim omagiu au fost marcate de prezența unor personalități care au dorit să-și exprime respectul și aprecierea față de viața și contribuția Mioarei Roman în comunitatea sa.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini