Redactia.ro
Home » Sport » Comentatorul-surpriză pe care l-a pregătit Pro TV pentru meciurile naţionalei de la EURO 2024. Îl vezi în fiecare zi, dar n-ai fi crezut

Comentatorul-surpriză pe care l-a pregătit Pro TV pentru meciurile naţionalei de la EURO 2024. Îl vezi în fiecare zi, dar n-ai fi crezut

Naţionala României se întoarce după 8 ani la Euro, turneu programat să se joace între 14 iunie și 14 iulie. Vor fi 51 de partide la Campionatul European de fotbal din Germania, în majoritate transmise de PRO TV.

Vor fi 6 meciuri și pe PRO Arena, în ultima etapă, când întâlnirile din aceleași grupe se desfășoară la aceeași oră.

Mihai Dedu va comenta din nou

Pe lângă echipa națională calificată după 8 ani la un turneu final, România va avea reprezentanți și la nivelul arbitrilor. Istvan Kovacs va fi singurul ”central” român care va activa în Germania, alături de echipa sa de asistenți.

Pro TV a stabilit cine sunt cei patru comentatori pentru Euro 2024. Ion Alexandru, Andrei Grecu, Cristian Pintea și Mihai Dedu va fi echipa de comentatori de la Pro TV. Ultimul, care este prezentatorul de știri al postului, revine la comentariul evenimentlor sportive după 20 de ani.

Fost prezentator al jurnalului de sport, comentator și editor în redacția de sport, Mihai Dedu a făcut pasul spre redacția de știri generaliste, unde prezintă programul de dimineață. Acesta a început „repetițiile” pentru Euro 2024 şi a fost deja la microfon la partide din Cupa Angliei.

Nu e prima dată când Pro TV își surprinde telespectatorii! La Euro 2020, Ioana Cosma a comentat partide de la turneul final, fiind prima femeie din România aflată la microfon la un turneu de asemenea anvergură!

România, marea surpriză la EURO 2024?

România va înfrunta în grupa E de la EURO 2024 Belgia, Slovacia și câștigătoarea barajului la care participă Israel, Ucraina, Islanda și Bosnia.

Cu mai puțin de patru luni înainte de startul turneul final, publicația rusă Sport Express a realizat câteva predicții. Rușii consideră că Germania va fi echipa care va dezamgăi, Anglia și Franța vor fi principalele favorite la trofeu, iar România va fi surpriza competiției.

„România se pregătește să participe la primul turneu final după EURO 2016. E o echipă destul de tânără condusă de Edward Iordănescu, care a câștigat grupa din calificăre cu 22 de puncte. Da, important a fost că adversare au fost Kosovo, Belarus ori Israel, dar tot acolo a fost și Elveția, de exemplu.

Nu mai au jucători precum Hagi, Popescu sau Mutu acum, dar tot au jucători de urmărit. Radu Drăgușin e un fundaș care s-a remarcat la Genoa și care în această iarnă a plecat la Tottenham pentru 25 de milioane de euro. El e stâlpul defensivei României.

Horațiu Moldovan e portarul cu reflexe nebune, iar prestațiile sale nu au trecut neobservate, recent fiind transferat de Atletico Madrid. Nicușor Stanciu este veteranul și jucătorul de neînlocuit din naționaală. Poate juca pe orice poziție din atac și este un executanat excelent al fazelor fixe. Dacă îl vedeți pe acest băiat marcând cu un șut de la distanță, să nu fiți surprinși.

Cu cine va lupta România pentru optimi? Cu Belgia, Slovacia și câștigătoarea barajului la care participă Israel, Islanda, Bosna și Ucraina. Dacă totul decurge bine, această echipă poate fi surpriza competiției și să ajungă în fazele eliminatorii”, a scris Sport Express.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: