Redactia.ro
Home » Știri » Compania TAROM, decizie care îi va afecta pe milioane de români! Ce se va întâmpla până la sfârșitul acestei luni

Compania TAROM, decizie care îi va afecta pe milioane de români! Ce se va întâmpla până la sfârșitul acestei luni

Compania TAROM a luat o decizie importantă în ceea ce privește anumite zboruri. Decizia îi va afecta pe milioane de români, care își doresc să plece din țară, fie la muncă, fie în vacanțe. Ce se va întâmpla până la sfârșitul acestei luni.

Decizia care îi va afecta pe milioane de români!

Compania TAROM urmează să oprească zborurile către două destinaţii foarte căutate de români, Barcelona şi Viena, de la sfârşitul acestei luni. Boardingpass.com a scris despre faptul că, în sistemul de rezervări de pe site-ul Tarom, cele două rute, Barcelona şi Viena, nu vor mai fi operate după data de 28 octombrie 2022.

De asemenea, cele două rute nu mai apar nici în programul de zbor nici pentru sezonul de vară al anului 2023, care debutează la finalul lunii martie, a mai notat sursa citată. În prezent, Tarom operează două zboruri pe săptămână între București și Viena, vinerea şi duminica. Totodată, pe ruta București – Barcelona, TAROM zboară de trei ori pe săptămână, miercurea, vinerea şi duminica. Românii rămân astfel fără varianta de zbor TAROM pentru zborurile către Barcelona și Viena. Bineînțeles că, vor avea la dispoziție alte opțiuni de zbor, atât cu escală, cât și fără.

Ce variantă de zboruri mai au românii

Astfel, pentru un zbor cu avionul la Barcelona, românii mai au o singură variantă fără escală, compania low cost Wizz Air. Atunci când vine vorba despre destinația Viena, opţiunile sunt mai multe: companiile Austrian Airlines, Ryanair şi Wizzair. În sezonul de iarnă 2022/2023, TAROM  va opera zboruri regulate din București către 20 de destinații internaționale: Amman, Amsterdam, Atena, Beirut, Belgrad, Bruxelles, Budapesta, Cairo, Chișinău, Frankfurt, Istanbul, Londra, Madrid, Munchen, Paris, Praga, Roma, Salonic, Sofia și Tel Aviv.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini