Redactia.ro
Home » Știri » Companiile aeriene Ryanair și Iberia vor fi în grevă în următoarele zile

Companiile aeriene Ryanair și Iberia vor fi în grevă în următoarele zile

Companiile aeriene Ryanair și Iberia vor fi în grevă în următoarele zile

Ministerul Afacerilor Externe au anunțat că zborurile spre Spania în zilele următoarar putea fi anulate din cauza grevelor anunțate de companiile aeriene Ryanair și Iberia.

Companiile aeriene Ryanair și Iberia vor fi în grevă în următoarele zilețiate de companiile Ryanair și Iberia.

Ministerul Afacerilor. Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Regatul. Spaniei. Utilizând transportul aerian, că, pe fondul grevelor anunțate de companiile aeriane. Ryanair și. Iberia. Orarul zborurilor ar putea fi afectat. Astfel, zborurile operate de compania aeriană. Ryanair va fi modificat în următoarele zile din luna septembrie 2019 (respectiv zilele de vineri și duminică): 20, 22, 27 și 29 septembrie. De asemenea, dificultăți vor fi întâmpinate și în ceea ce privește zborurile operate de compania Iberia în perioada 21-24 septembrie 2019”, arată reprezentanții MAE.

Cetățenii români, consultarea site-urilor oficiale ale companiilor aeriene

Ministerul Afacerilor EXterne recomandă cetățenilor români să consulte site-urile oficiale ale companiilor la care au bilete de zbor pentru a afla informații asupra stării zborurilor programate.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numărul de telefon al. Secției. Consulare a Ambasadei. României în. Regatul. Spaniei. +34917344004, apelurile fiind redirecționate către. Centrul de Contact și.  Suport al Cetăţenilor .Români din Străinătate şi preluate de către operatorii Call Center. În regim de permanență. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă specială. Cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanență al Secției Consulare a Ambasadei României la Madrid: +34649656032”, potrivit sursei citate.

De asemenea, MAE recomandă și consultarea paginilor de Internet http://madrid.mae.ro/ și să folosească aplicația „Călătorește în siguranță” care oferă informații și sfaturi de călătorie.

Citeste si:Imagini șocante dintr-un spital din Constanța. Paturi vechi și pereți scrijeliți

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: