Redactia.ro
Home » Știri » Imagini șocante dintr-un spital din Constanța. Paturi vechi și pereți scrijeliți

Imagini șocante dintr-un spital din Constanța. Paturi vechi și pereți scrijeliți

Imagini șocante dintr-un spital din Constanța. Paturi vechi și pereți scrijeliți

Imagini șocante dintr-un spital din Constanța. USR Constanța a publicat imagini șocante din Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean din Constanța. Paturi vechi, tavane din care apa picura și toalele sunt insalubre.

Imagini șocante dintr-un spital din Constanța. Paturi vechi și pereți scrijeliți

Uniunea Salvați România, Constanța a publicat imagini deplorabile din secția unui spital de psihiatrie din Constanța. Condițiile sunt absolut îngrozitoare, paturile sunt vechi, iar toaletele sunt insalubre.

Secţia de psihiatrie (Palazu Mare) a Spitalului Judeţean din Constanţa arată ca un loc unde s-ar putea turna filme horror. Paturi vechi, cearceafuri pătate, pereţi scrijeliţi cu mesaje ale foştilor pacienţi, toalete insalubre, tavane din care curge apa – un tablou de care au parte zilnic pacienţii şi cadrele medicale”, scriu reprezentanţii USR Constanţa.

Secția de psihiatrie(Palazu Mare) a Spitalului Județean din Constanța arată ca un loc unde s-ar putea turna filme…

Publicată de USR Constanța pe Joi, 19 septembrie 2019

România, pe locul doi în Europa în ceea ce privește incidența bolilor mintale

USR Constanța susține că statul român se află printre primele locuri în Europa în ceea ce privește incidența bolilor mintale.

Statul român este departe de a fi pregătit să îi ajute pe pacienţii cu tulburări psihice. Dar la Constanţa, situaţia este mult mai gravă. Constanţa este singurul judeţ unde nu există o secţie de bolnavi cronici. Toate judeţele care au o secţie de psihiatrie în cadrul SJU au şi spitale separate de psihiatrie, cu paturi pentru bolnavi acuţi şi cronici. Spitalele de specialitate sunt situate la periferie sau în afara reşedinţelor de judeţ. Toate dispun de condiţii hoteliere, săli de sport, terapie ocupaţională şi acoperă toată patologia psihiatrică. La Constanţa nu s-a putut. Am fost conduşi de infractori care au transformat sistemul medical într-un rai al spăgilor”, adaugă USR Constanţa.

Citeste si:Patru ani de la Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale victimelor din Clubul Colectiv

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini