Redactia.ro
Home » Știri » Patru ani de la Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale victimelor din Clubul Colectiv

Patru ani de la Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale victimelor din Clubul Colectiv

GALERIE FOTO (5) Patru ani de la Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale victimelor din Clubul Colectiv

Patru ani de la Colectiv. Trei dintre victimele de la Colectiv ai ajuns joi, la Tribunalul București. Acestea au fost citate în dosarul privind daunele.

Patru ani de la Colectiv. Mărturiile cutremurătoare ale victimelor din Clubul Colectiv

Tragedia de la Colectic împlinște aproximativ 4 ani. Trei dintre victimele tragediei, au ajuns joi, la Tribunalul Bucureșt, unde au fost citate în dosarul privind daunele. Potrivit Mediafax, Ruxandra Ion a povestit că a mers cu prietenul ei la concert. După patru ani de zile își aduce aminte locul și momentul în care zeci de persoane nu au avut nicio șansă de supraviețuire.

Ruxandra a declarat că localul avea doar o singură ușă deschisă, fără extinctoare poziționate sau indicatoare de urgențe, iar geamurile erau zidite. Potrivit victimei, în club se aflau aproximativ 400 de persoane de persoane. Ruxandra Ion a avut arsuri de gradul 2 și 3 pe față, spate, cap, umeri și mâini.

Tânăra spune că are în continuare cicatrici inestetice pe umeri si spate, și s-a îndepărtat de prietenii ei. „M-am certat cu mulţi prieteni, nu mai vorbesc cu oamenii. De obicei mă întreabă: <Aoleo, ce ai pe mână>. Sunt mai nervoasă. Dacă îmi aduc aminte nu am chef de nimic”, spune Ruxandra.

Clubul Colectiv. A scăpat cine a putut

Andreea Șuță, a fost în seara incendiului, pentru prima dată în clubul Colectiv. Tânăra povetește cum s-a urcat pe oameni pentru a ieși afară. Andreea a stat internată cinci săptămâni, cu arsuri de gradele 2 și 3 la nivelul capului, corpului și mâinilor. Acum, fata nu își poate mișca degetul arătător iar rănile de la grefe încă sunt vizibile.

Victor Bogdan Florea, este și el una dintre victimele din Clubul Colectiv care a supraviețuit, dar a rămas cu urme îngrozitoare pentru tot restul vieții. Cele trei victime au povestit că viața lor s-a schimbat complet de când Clubul Colectiv a ars. S-au izolat de prieteni, au renunțat la facultate, iar somnul nu mai este liniștit.

În noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club din București într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a delcanșat în timpul unui concert gratuir al trupei Goodbye to Gravity. Focul a fost provocat de către artificiile folosite în timpul concertului, care au dus la aprinderea buretelui poliuretanic. În urma incendiului Colectiv, au decedat 64 de persoane. 26 de persoane au decedat în interiorul clubului, o persoană a murit în drum spre spital, iar în săptămânile ce au urmat, 33 de persoane au decedat. 186 de persoane au fost spitalizate în urma rănilor.

Citeste si:Șase fete obligate să se prostitueze au fost eliberate de polițiști

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: