Redactia.ro
Home » Știri » Complicele agresoarei Mirelei Vaida rupe tăcerea! De ce o urăște pe îndrăgita prezentatoare Acces Direct: „Nu vreau să vorbesc cu ea

Complicele agresoarei Mirelei Vaida rupe tăcerea! De ce o urăște pe îndrăgita prezentatoare Acces Direct: „Nu vreau să vorbesc cu ea

GALERIE FOTO (4)

Complicele agresoarei Mirelei Vaida rupe tăcerea! Femeia care ar fi ajutat-o pe Antoanela Grigoraș să pună la cale atacul din platoul Antena 1 a recunoscut de ce o urăște pe îndrăgita pe prezentatoarea Acces Direct. „Nu vreau să vorbesc cu ea”, a mărturisit femeia.

Ies la iveală detalii cutremurătoare după atacul din platoul Acces Direct. Echipa emisiunii a reușit să o găsească pe femeia complice a agresoarei care atacat-o cu un bolovan pe Mirela Vaida în urmă cu câteva zile, chiar în timpul transmisiunii în direct.

Complicele agresoarei Mirelei Vaida, de ce o urăște pe îndrăgita prezentatoare Acces Direct

Complicele Antoanelei Grigoraș se numește Lămâia Stănescu și are doar 31 de ani, scoate la iveală ancheta jurnalistică pornită de echipa Acces Direct. Femeia a recunoscut în fața reporterului Acces Direct că o urăște pe Mirela Vaida, mărturisind că nu vrea sub nicio formă să discute cu prezentatoarea Antena 1.

„Eu nu vreau să vorbesc cu Mirela Vaida. Și ea mă urăște pe mine”, a spus femeia complice a agresoarei care a atacat-o pe Mirela Vaida în direct, la TV.

Femeia complice care ar fi ajutat-o pe agresoarea Mirelei Vaida să ajungă la platoul Acces Direct din București a fost săltată de polițiști, în timp ce se afla în Iași. Lămâia Stănescu a fost găsită chiar în centrul orașului, în Piața Unirii. Stătea pe o bancă, agitată, asculta muzică în căști și tasta pe telefon.

„Cerșesc, ca să pot să mănânc. Eu vreau să plec în străinătate să mă botez, nu știu cum să fac rost de bani. Am buletin, am pașaport, dar nu am bani. E 380 de lei biletul până la Ierusalim”, a mărturisit complicele femeii care a atacat-o pe Mirela Vaida, în direct, la TV.

Lămâia Stănescu a mai mărturisit, chiar înainte de a ajunge pe mâinile oamenilor legii, că Antoanela Grigoraș i-ar fi spus încă de când se aflau în tren că i-o va „coace” Mirelei Vaida.

„A promis în tren că îi face figura Mirelei Vaida. Nu e adevărat că am pus-o eu. Ei i-a venit în gând în tren”, a spus femeia complice a agresoarei care a atacat-o cu bolovanul pe Mirela Vaida.

Complicele agresoarei Mirelei Vaida, despre ce s-a întâmplat la platoul Acces Direct

Întrebată ce s-a întâmplat în București, la platoul Acces Direct, Lămâia Stănescu susține că nu ea ar fi pus-o pe Antoanela Grigoraș să se dezbrace.

„Am stat și în pielea goală acolo. Ca să vadă Dumnezeu că pe mine m-a reîncarnat în altă persoană și mă chinui pe pământul ăsta. Vor să mă ducă la pușcărie, m-am săturat. Ei, cine. Aia, cum o cheamă? Blonda aia. Vaida. A zis că eu am pus-o pe aia (n.r. pe atacatoare) să se dezbrace și nu a fost adevărat, pe Antoanela Grigoraș. Habar n-am unde e”, a adăugat femeia.

Lămâia Stănescu recunoaște că a a fost la București cu Antoanela Grigoraș. Femeia a spus în repetate rânduri că nu ea ar fi îndemnat-o să se lase în pielea goală, ci că doar se afla lângă ea pe stradă.

„Ea a stat la adăpostul de noapte și eu prin cimitirul Bellu. Nu eu am învățat-o să se dezbrace. Dar și ce dacă. Dacă era cu mine în rând și vorbea cu mine așa. (…) Mirela Vaida și camera de luat vederi. Nu am voie să vorbesc cu oamenii? (…) Eu sunt cerșetoare. Mă dau și cu capul de ciment dacă nu-mi dă lumea bani. N-am făcut nimic. Vreau să plec în Ierusalim. Mi-a făcut un părinte de la biserică pașaport”, a mai declarat Lămâia Stănescu.

De asemenea, Lămâia a declarat că nu ar lua-o pe Antoanela cu ea la Ierusalim, deoarece aceasta din urmă s-ar teme de avion.

Șocant este că agresoarea Mirelei Vaida ar consuma foarte mult alcool, după cum a povestit Lămâia Stănescu. Complicele agresoarei susține că nu știe cum a ajuns femeia în platoul Acces Direct.

„Îi e frică de avion. E foarte fricoasă Antoanela. E și bolnavă. Cum să o iau, să o am pe conștiință?! E cuminte, dar știți ce bea? De ce nu vă spune adevărul? Bea, că eu am stat de mai multe ori la bar. A băut și acolo, în față, la cartofi prăjiți, la București. Pun ură pe ea că-i puneți partea. (…) Eu am plecat prima la București. Eu am vrut să cerșesc și ea a mers cu mine pur și simplu. Încarc telefonul pe unde apuc”, a mai exolicat complicele agresoarei Mirelei Vaida.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: