Redactia.ro
Home » Monden » Conchita de România a dispărut! Dudu e căutat de toți apropiații, care se gândesc la ce e mai rău

Conchita de România a dispărut! Dudu e căutat de toți apropiații, care se gândesc la ce e mai rău

GALERIE FOTO (2) Conchita de România a dispărut! Dudu e căutat de toți apropiații, care se gândesc la ce e mai rău

Conchita de România ar fi dispărut! Dudu este căutat de toți apropiații, care se gândesc inclusiv la ce este mai rău. Iată ce se știe despre dispariția acestuia și ce susțin apropiații. Ultima dată, ei au vorbit cu Dudu acum câteva zile – mai exact, marți.

Conchita de România a dispărut! Dudu e căutat de toți apropiații, care se gândesc la ce e mai rău

Nimeni nu mai știe absolut nimic de Conchita de România de marți, 21 februarie 2023. Cu o zi înainte de dispariție, Dudu anunțase că urmează să se căsătorească cu un milionar arab cu care are o relație de șapte ani, potrivit Spynews.

„El este jumătate român. Acesta este secretul pe care nu l-am spus nimănui, îl spun în exclusivitate pentru voi. Tatăl lui este arab, mama lui este româncă. Ne-am cunoscut în aeroport la Paris și de acolo a început povestea vieții noastre, suntem de 7 ani împreună și visul meu este când mă căsătoresc pe o plajă cu un bărbat, să port un inel foarte scump”.

„Visul mi s-a îndeplinit. Este un bărbat pe care îl iubesc nu neapărat pentru partea financiară, cât pentru sufletul lui și felul cum arată. Este un bărbat tânăr, are 30 de ani. Am primit inelul de logodnă, de la un faimos brand de bijuterii de lux, cu diamante albe și costă doar 100.000 de euro. Nu va fi o nuntă foarte mare, ci strict între noi și câțiva prieteni. Va fi așa cum eu îmi doresc, pe insulă, o să fie ceva de vis”, a spus aceasta, potrivit unui material exclusiv wowbiz.ro.

Cea mai bună prietenă a lui Dudu a spus că ultima dată a discutat cu el marți. De vreo trei săptămâni, Dudu se mutase în Londra. Din păcate, nimeni nu pare să știe locația exactă unde locuiește Dudu în capitala Regatului Unit, așa că toată lumea este extrem de îngrijorată.

„Dudu este dispărut de marți seara, ultima noastră convorbire a fost marți după-masă. Tocmai ce se întorsese de la cumpărături, era acasă, totul bine, ulterior nu a mai răspuns la niciun mesaj în condițiile în care el obișnuia să ne sune pe mine și pe sora mea în fiecare zi, a dispărut brusc. Nici măcar pe rețele de socializare nu a mai postat ceva de atunci. Am contactat părinții lui în speranța că o să aflu o veste despre el, aceștia fiind disperați, pentru că nici ei nu aveau nicio veste de marți despre el, ulterior am încercat să contactez prietenii lui, cunoștințe, nimeni nu știe nimic…”.

„Îngrijorător, având în vedere că părinții lui au spus că el nu a făcut niciodată ața ceva, păstrau legătură cu el în permanență (…)”, au declarat apropiații lui Dudu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: