Redactia.ro
Home » Știri » Ce s-a aflat despre criminalul soților de la Bran? Individul a cedat și a recunoscut tot

Ce s-a aflat despre criminalul soților de la Bran? Individul a cedat și a recunoscut tot

Ce s-a aflat despre criminalul soților de la Bran? Individul a cedat și a recunoscut tot

În luna ianuarie, gestul unui om șoca o țară întreagă. Un bărbat din Bran și-a ucis verișorul și pe soția acestuia, gest la care nimeni nu se aștepta. Și-a recunoscut fapta, dar oamenii legii luau în calcul faptul că nu ar fi realizat când a comis crimele, dar se pare că acum au ajuns la altă concluzie: criminalul avea discernământ în acel moment.

Noi informații despre criminalul din Bran

În luna ianuarie a avut loc o dublă tragedie: un bărbat din Bran și-a ucis verișorul, dar și pe soția acestuia. A intrat înarmat peste ei în casă, în miez de noapte, și i-a măcelărit. Trupul celor doi au fost descoperite de către sora femeii, care a sunat imediat după ajutoare, dar nu s-a mai putut face nimic pentru cei doi, pentru că nu mai aveau nicio șansă în urma loviturilor și tăieturilor primite.

Criminalul a fost prins și și-a recunoscut, într-un final, fapta. În cursul anchetei, procurorii au descoperit un bilet scris de atacator, care i-a făcut să se gândească la faptul că acesta nu era în deplinătățile mintale când și-a omorât rudele. Acesta a avut un mesaj aberant, vorbea la timpul trecut și își pomenea mama, ceea ce i-a indus în eroare pe oamenii legii și i-a determinat să extragă o concluzie falsă.

„Sunt indicii că starea dumnealui mintală nu ar fi fost cea firească, în sensul că face referiri la divinitate în mai multe rânduri, se referă la mama sa decedată care ar fi ajuns într-un loc mai bun, zice dânsul şi că îşi prefigurează o altă soartă şi invocă şi că i s-ar fi făcut vrăjitorii şi că persoanele pe care le-a ucis i-ar fi făcut vrăji”, a precizat procurorul.

Se pare, însă, că ulterioarele expertize psihiatrice spun cu totul altceva: bărbatul de 43 de ani a avut discernământ când a săvârșit fapta.

De ce a recurs criminalul la un asemenea gest

Probele ADN au arătat că nu se mai afla nimeni în încăperea unde a avut loc crima, în afară de cele două victime și criminalul. Astfel, tatăl acestuia nu se mai numără printre suspecți.

Se pare că cei doi bărbați avuseseră o altercație la începutul anului și chiar se luptau, de câțiva ani, pentru 40 de centimetri de pământ. Amintim că bărbatul decedat avea 38 de ani și lucra la Inspectoratul pentru Situații de Urgență, la punctul de lucru din Moieciu, iar soția sa era asistentă medicală la Spitalul de Copii din Brașov.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: