Redactia.ro
Home » Monden » Concurent de la Chefi la Cuțite, dispărut de trei luni. „Multe lucruri nu se leagă”

Concurent de la Chefi la Cuțite, dispărut de trei luni. „Multe lucruri nu se leagă”

Un fost concurent de la showul „Chefi la cuțite” este dispărut fără urmă de mai bine de trei luni. Mihai Csillag este de negăsit, iar mama sa a ajuns să ceară ajutor pe rețelele sociale din cauza faptului că Poliția nu a reșit nici până acum să îi dea de urmă. Femeia și prietenii sunt disperați din cauza dispariției lui Mihai.

Mihai Csillag este de negăsit

Familia și prietenii îl caută disperați pe Mihai Csillag. Bărbatul a dispărut fără urmă de aprope trei luni, iar poliția nu a reușit să dea de el sau să găsească vreun indiciu. Mama sa este devastată de dispariția fiului și cere ajutorul pe rețelele sociale. Prietenii sunt îngrijorați deoarece nici lor nu le-a dat niciun semn de viață.

Dragi prieteni, am o mare rugăminte la voi, să mă ajutați în găsirea fiului meu care a dispărut fără urmă. ‼️ Suntem disperați să îl găsim‼️„. este mesajul disperat al mamei sale, Cristina Csillag.

Unul dintre bunii săi prieteni a mărturisit că este totul foarte dubios și că Mihai niciodată nu ar fi făcut așa ceva deoarece el era un om echilibrat. Prietenul acestuia este foarte îngrijorat și încearcă din răsputeri să-i dea de urmă.

Nimeni nu a mai putut să dea de el nici pe messenger, nici pe mail, nici pe nimic. Numărul de telefon al lui este tot timpul închis. Nici fosta lui prietenă, din ce mi-a spus ea, nu ar mai fi vorbit cu el de aproape doi ani de zile, dar foarte rar. Ultima persoană care a vorbit cu el a fost Cristi dar ceva vag: Bună, ce faci? Bine. Ok. Sunt foarte multe lucruri care nu se leagă. El nu-şi întrerupea niciodată legătura cu prietenii. Brusc a început să blocheze pe toată lumea, a dispărut subit. Era anti-droguri, anti-fumat, anti-alcool. Probleme cu banii nici nu se pune problema.„, a mărturisit un prieten de-al lui Mihai, Răzvan Ivan.

Cine este Mihai Csillag

Mihai Csillag a participat la showul de gătit în anul 2017. El le-a povestit chefilor viața sa și le-a mărtrisit faptul că nu ține legătura cu familia. Acesta a fost o perioadă plecat în New York, unde a lucrat ca bucătar personal pentru o familie înstărită.

Mama mea a divorţat de tatăl meu natural pentru că a ajuns la puşcărie pentru crimă, omor deosebit de grav. Bunica pentru mine a fost mamă, a fost tată, a fost de toate. M-a crescut până la 11 ani, când a murit.„, spunea Mihai Csillag în 2017.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: