Redactia.ro
Home » Știri » Concurenta cu voce de aur de la Românii au Talent, Vasilica Stan, a avut parte de o surpriză de neuitat!

Concurenta cu voce de aur de la Românii au Talent, Vasilica Stan, a avut parte de o surpriză de neuitat!

Vasilica Stan, bucătăreasa cu voce de neînlocuit și fosta concurentă la Românii au Talent, a avut parte de o surpriză de neuitat.

Bucătăria Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte, din judeţul Dâmboviţa, s-a umplut de muzică și voie bună.

Colegii i-au făcut o surpriză pe cinste Vasilicăi Stan, bucătăreasa cu voce de aur, care a concurat la Românii au Talent.

Cu toţii au fost surprinși când au văzut-o performând în ultima ediţie a cunoscutului show de talente. Astfel, apropiații femeii au decis să îi celebreze succesul.

I-au oferit un buchet mare de flori și au aplaudat-o minute în șir. Femeia a fost sărbătorită și cu un tort pe care se regăsea o fotografie cu ea din timpul emisiunii.

Doamna Vasilica Stan lucrează în bucătăria Spitalului Județean din Târgoviște de mai bine de 20 de ani. De mic copil a visat să devină cântăreață. Viața, însă, nu a fost așa blândă cu ea, iar greutățile au împiedicat-o să-și urmeze visul. În cele din urmă a prins curaj și a decis că este momentul să participe la Românii au Talent. Acolo a impresionat juriul și publicul interpretând una dintre cele mai îndrăgite piese ale Angelei Similea, „Să mori din dragoste rănită”.

Apropiații Vasilicăi, colegi şi prieteni, au rămas muți de uimire când au văzut-o la televizor. Au vrut să o felicite cum se cuvine, astfel că au pus la cale o surpriză de neuitat.

Vasilica Stan concurentă, Românii au talent:

„Am visat toată viaţa să cânt, am cântat în baie doar, la colege. Îndrăzneala mea a fost să mă duc la Românii au talent!”.

Colega bucătăresei:

„Eu sunt profund emoţionată, nu îmi luaţi interviu că încep să plâng acum, că nu mă pot abţine de vineri într-una”.

La final, Vasilica a bucurat pe toată lumea atunci când a interpretat o piesă cu care a cucerit iremediabil juriul emisiunii.

Experiența Vasilicăi Stan la Românii au Talent

Andi Moisescu, unul dintre juraţii Românii au Talent, a declarat că a simţit că pe scena s-ar Angela Similea, nu Vasilica Stan.

„Doamnă, să ştiţi că şi eu am ascultat bine Angela Similea în copilărie. Am prins din plin o copilărie care se difuza Angela Similea la radio. Ceea ce m-a surprins la dumneavoastrp cu adevărat, aproape că mi-au dat lacrimile de cât de bine aţi studiat-o pe Angela Similea.”, a transmis juratul.

Și Andra a avut cuvinte de laudă la adresa Vasilicăi. A felicitat-o pentru moment și pentru că a avut curajul să-și urmeze visul.

„Vreau doar să vă transmit că niciodată nu e prea târziu pentru a cânta, pentru a vă îndeplini visul. Nu are cum să nu funcţioneze când există atâta pasiune pentru a cânta. Respect faptul că aţi luat mult din interpretarea doamnei Angela Similea. Aţi luat şi din eleganţa ei. Mi se pare cel mai elegant artist, cea mai cochetă artistă”, a declarat Andra. 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: