Redactia.ro
Home » Monden » Concurentele de la Survivor trebuie să respecte reguli foarte stricte! Ce le este permis să aibă în bagaje

Concurentele de la Survivor trebuie să respecte reguli foarte stricte! Ce le este permis să aibă în bagaje

survivor

Un nou sezon al emisiunii Survivor a început la PRO TV. Concurenții au renunțat la comoditatea vieții de acasă pentru a participa la aventura vieții lor, în Republica Dominicană. Doamnele și domnișoarele care participă vor trebui să suporte condiții dificile și să respecte cu strictețe indicațiile producătorilor. Iată ce au voie concurentele de la Survivor să aibă în bagaj!

Ce au voie concurentele de la Survivor să aibă în bagaje

Dacă atunci când se aflau în România, concurentele de la Survivor puteau să poarte liniștite ce doreau, situația s-a schimbat radical odată ce au ajuns în Republica Dominicană. Ele nu au voie să îmbrace haine care să conțină logo-uri sau articole vestimentare în culori neon. Mai mult decât atât, concurenții nu au voie să dețină decât o singură pereche de adidași, iar medicamentele sunt permise doar dacă un medic a fost cel care le-a prescris, iar concurenții pot prezenta dovada faptului că au nevoie de respectivele pastile.

În anul 2020, Ruby s-a numărat printre concurenții care au participat la Survivor. La acea vreme ea a vorbit despree articolele pe care a putut să le aibă în bagaj.

„Avem voie să ne luăm cinci chiloți, cinci perechi de șosete, trei bluze cu mânecă scurtă, trei cu mânecă lungă, trei colanți, trei perechi de pantaloni scurți și trei costume de baie. Și…atenție, nu ni le va da pe toate odată, ci doar când se deteriorează. Poate o helancă în plus, dacă va fi extrem de frig. Atât! Chin…ce să zic”, declara Ruby, la vremea respectivă, conform Click!

Concurentelor nu le este permis să se machieze

În plus, așa cum era de așteptat, concurentelor nu le este permis să folosească produse cosmetice sau să se machieze pe perioada competiției, iar telespectatorii vor avea ocazia să vadă cum arată acestea fără filtre și strop de machiaj. Ce-i drept, condițiile din Republica Dominicană nu sunt pentru cei nepregătiți. Concursul este unul solicitant atât din punct de vedere psihic, cât și fizic,  iar probele pe care trebuie să le parcurgă concurenții nu sunt pentru cei care nu au o condiție fizică bună.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: