Redactia.ro
Home » TV » Confruntare incendiară la Insula Iubirii. Un nou cuplu se destramă: „Aleg să îi ofer libertate”

Confruntare incendiară la Insula Iubirii. Un nou cuplu se destramă: „Aleg să îi ofer libertate”

GALERIE FOTO (7) Confruntare incendiară la Insula Iubirii.

Confruntare incendiară la Insula Iubirii. După 9 zile petrecute pe insula din Thailanda, se pare că apar primele nereguli între cupluri. În noua ediției a emisiunii care urmează să fie difuzată marți, 24 mai, telespectatorii vor avea parte de surprize uluitoare. Un nou cuplu se va destrăma la Insula iubirii.

Confruntare incendiară la Insula Iubirii. Un nou cuplu se destramă: „Aleg să îi ofer libertate”

Insula iubirii a început cu un nou sezon de excepție în care cinci cupluri își pun la încercare relația. Fiecare nouă ediție scoate la iveală noi informații neștiute despre participanți. În ediția de luni seara, Teodora i-a surprins pe telespectatori prin declarațiile sale. Soția lui Cătălin s-a confesat in fața ispitei Cătălin. „Chiar nu i-am pus nicio limită, el a încercat să îmi pună, dar i-am zis să se oprească, fiecare face ce vrea. Cam multe limite! Ce test mai e, dacă ne spunem ce să facem?! Nu i-am permis niciodată să mă controleze!‘, a spus Teodora la Insula Iubirii.

În această seară, fanii emisiunii vor avea parte de o nouă veste șocantă. Un alt cuplu se va destrăma la Insula Iubirii. Pentru prima dată, în cadrul emisiunii matrimoniale, rivalii vor fi puși față-n față, la ceremonia de foc. Participanții vor fi șocați când își vor întâlni rivalii. Rey și Florin aleg să se confrunte direct, dar în cazul Laviniei și a ispitei Eda, lucrurile vor sta diferit. Întâlnirea dintre cele două va genera emoții puternice.

Tot în această seară, în cea de-a cincea ceremonie a focului un partener din cuplu va lua o decizie șocantă: „Aleg să îi ofer libertatea!’. Cine e concurentul care va alege tentația în defavoarea relației, veți afla în această seară, de la 20.30, la Antena 1. Tot marți seara vor avea loc și primele eliminări din rândul ispitelor.

Rey și Lavinia s-au despărțit

Cinci cupluri au ajuns pe Insula Iubirii, iar acum au rămas patru. Asta după ce Lavinia și Rey au decis să pună capăt relației lor, după ce Rey a fost deranjat de declarațiile fostei iubite făcute la adresa lui. Lavinia l-a catalogat pe Rey ca fiind „imatur”, motiv pentru care s-a răzbunat și s-a sărutat cu ispita Eda. Lavinia nu a acceptat să treacă peste acest lucru și a decis să se pună capăt relației. De situația Laviniei pare să profite ispita Florin,cei doi având parte de momente romantice. „Vrei să dormim împreună. Nu mă ține în șah. Tu ești persoana care mă atrage aici. Îs faini fiorii ăștia, sunt sentimente. Așa e că oamenii sunt făcuți din sentimente. Nu poți să cumperi chestiile astea”.

Lavinia este dezamăgită de comportamentul lui Rey, dar rămâne cu garda destul de sus. „Florin face pași spre mine și văd asta. Îmi spune lucruri clare, că mă place și spune și altora că mă place, însă nu-l simt 100% sigur. Încep să-mi pierd încrederea în bărbați și atunci fiind în contexul ăsta, chiar dacă mulți dintre ei nu sunt ispite, sunt oameni normali, care simt atracție, dar am o chestie care nu mă lasă să cred până la capăt”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: