Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R are părinți pe cinste! Tatăl lui se mulțumește cu câțiva covrigi și o discuție cu soția

Connect-R are părinți pe cinste! Tatăl lui se mulțumește cu câțiva covrigi și o discuție cu soția

GALERIE FOTO (2)

Tatăl lui Connect-R, Aurel Mihalache nu caută să se delecteze cu delicatese exotice. Atât el cât și soția lui nu pun preț pe lux și nu caută să se delecteze cu cele mai exotice preparate. 

Tatăl lui Connect-R nu pune preț pe restaurante ori locuri exclusiviste și se mulțumește cu câțiva covrigi și timp de calitate petrecut alături de soția sa.

Cum a fost surprins Aurel Mihalache

Este tată de artist, dar nu este cu nasul pe sus, deloc! Tatăl lui Connect-R unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din țara noastră, Aurel Mihalache nu nu pune deloc preț pe lux ori locuri exlcusiviste. Acesta a dovedit că se mulțumește cu câțiva covrigifără pretenția de a merge în locuri exclusiviste. 

Tatăl lui Connect-R, un bărbat modest 

Aurel Mihalache s-a bucurat din plin de o zi frumoasă, alături de soție, iar pentru că a vrut să profite de vremea de afară, acesta s-a grăbit spre piață „dar nu a ținut deloc cont de regulile de circulație, traversând neregulamentar”, conform „SpyNews”

Acesta nu-și petrece ziua în locuri de fițe, tatăl lui Connect-R nu pune preț pe astfel de lucruri. Cu atât mai mult, Aurel Mihalache a mers la o piață, de unde și-a cumpărat câțiva covrigi, iar apoi s-a grăbit să ajungă la soția lui.

Aurel Mihalache se mulțumește cu câțiva covrigi și o discuție cu soția

„Tatăl lui Connect-R a mers la chioșcul de ziare, unde a mâncat covrigi alături de soția lui și s-a bucurat din plin de clipele petrecute în preajma partenerei lui de viață. Între timp, aceasta a vândut un ziar.

Aurel Mihalache pune preț mai mult pe clipele petrecute alături de persoanele dragi din viața lui decât pe ieșiri în locuri exclusiviste. Tatăl lui Connect-R este un familist convins, care poate fi un bun exemplu pentru mulți bărbați”, potrivit aceleași surse. 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: