Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R intervine în scandalul în care a fost implicat Părintele Calistrat. Cum comentează artistul incidentul

Connect-R intervine în scandalul în care a fost implicat Părintele Calistrat. Cum comentează artistul incidentul

Connect-R

Gestul Părintelui Calistrat a împărțit România în două tabere. În timp ce unele persoane îl felicită pentru corecția pe care a aplicat-o celor două enoriașe, există și persoane care îl condamnă pentru ceea ce a făcut femeilor.

Connect-R condamnă ferm gestul părintelui Calistrat

Connect-R și-a exprimat părerea în urma incidentului revoltător și nu este deloc de acord cu gestul părintelui Calistrat de a agresa fizic o femeie. Artistul nu a fost atât de revoltat de gestul acestuia, pe cât a fost de deranjat de susținerea pe care a avut-o din partea oamenilor, care îl susțin în continuare, mai ales femei.

Connect-R a spus că acesta a fost motivul pentru care a ales să reacționeze, comentând părerile de susținere ale oamenilor față de actul de agresiune al Părintelui Calistrat.

„Nu aveam de gând să fac acest filmuleț, ce m-a provocat au fost părerile multor români care se pare că au o conștiință moartă, ca să zic așa. Am tot văzut într-o pioșenie din asta ”vai nu trebuie judecat Părintele, alea erau niște nenorocite”. Din start vă spun, dacă era mama în locui femeii respective, nu știu cum aș fi reacționat. Dacă era mama voastră, sora voastră acolo, cum ați fi reacționat oare?”, a spus Connect-R pe Facebook.

Artistul e deranjat că părintele încurajează violența împotriva femeilor

Connect-R a fost deranjat de faptul că Părintele Calistrat nu a regretat gestul pe care l-a făcut, mai mult a încurajat violența asupra femeilor, fapt pe care artistul l-a condamnat ferm.

”Toți suntem supuși greșelii, toți putem avea reacții urâte la un astfel de context, la o astfel de întâmplare. Nu asta este de judecat. Ceea ce este de judecat, este ce s-a întâmplat după. Am văzut un interviu cu Părintele în care a fost întrebat: ”Aveți vreun regret?”, iar Părintele a spus foarte lucid: ”Nu, bătaia e ruptă din rai!”. Aici este problema, acest duh al mândriei care nu i-a dat voie nici măcar să recunoască că a greșit, aici este problema.

Mai mult, Părintele a și mințit, spunând că i-a dat cu palma peste umăr. Nu, Părinte, am văzut exact ce s-a întâmplat. Suntem bărbați, ne-am mai bătut și noi, am luat și bătaie. Ați dat cu podul palmei pe la spate și sunteți o matahală de om. Dacă Părintele Calistrat își cerea scuze după și regreta, toată lumea îl iubea la fel cum îl iubeau înainte”, a mai spus Connect-R.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: