Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R, mândru de origini: Cu ce se ocupă părinții artistului? Nu au legătură cu muzica

Connect-R, mândru de origini: Cu ce se ocupă părinții artistului? Nu au legătură cu muzica

Cu ce se ocupă, de fapt, familia lui Connect-R?

Connect-R, unul dintre cei mai apreciați și vechi artiști din România, nu doar că a reușit să cucerească industria muzicală, dar se mândrește și cu rădăcinile sale umile. Dezvăluind cu sinceritate detalii despre familia sa, artistul a subliniat că părinții săi, Rodica și Aurel Mihalache, nu au renunțat niciodată la muncă, rămânând oameni obișnuiți, indiferent de succesul fiului lor în lumea artistică.

Copilăria modestă a artistului

Connect-R a crescut într-o familie modestă, amintind cu drag de zilele copilăriei. Părinții săi au avut slujbe obișnuite, mama sa, Rodica, muncind la Mase Plastice în Pipera, iar tatăl, Aurel, fiind tinichigiu. Deși lipsiți de luxurile materiale, părinții l-au încurajat întotdeauna pe Connect-R să-și urmeze pasiunea pentru muzică.

„Eram o familie mai mult decât modestă, mama muncea la Mase Plastice în Pipera, tata era tinichigiu”, declara cântărețul în vârstă de 39 de ani.

Pandemia a adus provocări pentru mulți, inclusiv pentru familia lui Connect-R. Mama artistului, Rodica, a continuat să vândă la o tarabă din București, iar tatăl, Aurel, a simțit impactul restricțiilor, solicitând ajutorul fiului pentru a găsi un contract într-un restaurant unde să cânte. Artistul a recunoscut că perioada pandemiei le-a adus dificultăți, dar și-a susținut cu drag familia în aceste momente.

„Mama merge şi acum să vândă la tarabă. Asta îi place ei. Acum tata mi-a cerut să-i caut un cotract într-un restaurant, unde să meargă să cânte”, dezvăluia Connect-r.

Connect-R a moștenit talentul de la tatăl său

În ciuda succesului său în industria muzicală, Connect-R nu s-a rușinat niciodată de originile sale țigănești. Artistul a mărturisit că este un mare naționalist și un român mândru. Mesajul său de a fi autentic și de a-ți iubi rădăcinile a fost reflectat și în apariția sa pe scenă purtând un tricou cu mesajul „Sunt țigan”, care a adus un suflu proaspăt în industria muzicală românească.

Connect-R nu este doar un artist talentat, ci și un om mândru de familia sa și de rădăcinile sale umile. Părinții săi, Rodica și Aurel, reprezintă o inspirație pentru el, iar sprijinul reciproc în fața provocărilor vieții arată puterea unității familiale. Cu toate că a atins culmile succesului, Connect-R nu și-a uitat originile și continuă să fie o figură importantă în promovarea autenticității și a mândriei pentru propria identitate.

„Lumea știe despre mine doar că mi-am arătat tricoul pe care scria că sunt țigan. Nu mulți știu că eu sunt un mare român, adică sunt un mare naționalist. Eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că am făcut că piesă asta. Vara nu dorm ne amintește că suntem români, inclusiv mie. Am făcut o chestie benefică nu numai pentru mine, ci și pentru industria românească”, a declarat Connect-R.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: