Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R, mesaj pentru fosta sa soție, Misha, de ziua ei de naștere. Ce i-a transmis artistul

Connect-R, mesaj pentru fosta sa soție, Misha, de ziua ei de naștere. Ce i-a transmis artistul

Connect-R, mesaj pentru Misha

Deși au divorțat, Connect-R și Misha se pare că au o relație bună în continuare. Drept dovadă, artistul a ținut să-i transmită un mesaj fostei sale soții, pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei de naștere a acesteia.

Connect-R, mesaj pentru fosta sa soție, Misha, de ziua ei de naștere. Ce i-a transmis artistul

De ziua de naștere a fostei sale soții, Misha, Connect-R i-a scris un mesaj acesteia, pe rețelele de socializare. Cântărețul i-a urat ”La mulți ani” și împlinirea tuturor dorințelor. La mulți ani, Misha! Domnul Iisus să-ți dea tot ce e mai bun pe lume”, a scris artistul în dreptul imaginii cu fosta sa soție, pe un Instastory.

Nu este disponibilă nicio descriere.

Foto: Instagram Connect-R

Connect-R și Misha au divorțat în anul 2017, iar din căsnicia lor a rezultat o fetiță. În urma despărțirii, cei doi artiști au decis să rămână în relații bune, de dragul fiicei lor.

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece (…) Nu obişnuiesc să împărtăşesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. A trecut 1 an şi 3 săptămâni de când am hotărât să rămânem prietenii şi părinţii copilului nostru! Viaţa merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus! Rog pe toată lumea să nu ne pună întrebări, mulţumim anticipat”, spunea Connect-R într-un mesaj pe rețeaua de socializare.

Și Misha a confirmat, la un moment dat, că au rămas în relații bune, în pofida divorțului. ”Nu suntem un cuplu în momentul de faţă, De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

De altfel, Misha a trecut printr-o schimbare de look, în urma divorțului. Așa cum se poate vedea în imaginea de la Instastory, postată de Connect-R, Misha a optat pentru o tunsoare scurtă. În trecut, așa cum putem vedea în imaginea de mai jos, Misha avea o podoabă capilară de apreciat. Nu se știe, însă, ce a determinat-o să decurgă la această schimbare.

Connect-R și Misha, din nou împreună! Anunțul făcut după divorț - WOWBiz

Fiica Mishei și a lui Connect-R, discriminată la școală pe criterii de etnie

Connect-R este de etnie romă, iar fiica lui, care i-a moștenit rădăcinile, s-a confruntat cu discriminarea la școală. Fetița s-a apărat, spunând că este ”jumătate și jumătate”. Connect-R, însă, încearcă să o învețe că nu este nimic rău în a fi rom.

”Da, știe. Doar că ține mereu să îmi reamintească faptul că este jumătate și jumătate. Este și jumătate româncă. E aceeași poveste, aude pe la grădiniță, aude pe la TV…(…) Colegii i-au spus. A venit acasă și mi-a zis că ea nu e țigancă. «Eu semăn cu mama, eu sunt româncă». Trebuie să mai crească ca să îi explic treaba asta, că nu e niciun fel de problemă…” a spus artistul în cadrul unui podcast.

Connect-R a rămas fără cuvinte în fața fetei lui. Ce i-a transmis micuța este uluitor - IMPACT

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: