Redactia.ro
Home » Monden » Cum a ajuns să arate soția lui Connect-R acum! Misha este de nerecunoscut

Cum a ajuns să arate soția lui Connect-R acum! Misha este de nerecunoscut

GALERIE FOTO (5) Connect-R, mesaj pentru Misha

Soția lui Connect-R este de nerecunoscut! Recent, Misha și cunoscutul artist au fost împreună la un eveniment din familia celor doi.

Cum a ajuns să arate soția lui Connect-R acum!

Connect-R și Misha au format unul dintre cele mai apreciate cupluri și au împreună o fetiță. După divorț, cei doi au păstrat o relație strânsă de prietenie de dragul fiicei lor. Acum sunt buni prieteni și se înțeleg mai bine ca niciodată, fiind des împreună la evenimente de familie.

Ultimul eveniment la care s-au întâlnit a fost ziua de naștere a Mishei, atunci când aceasta a împlinit vârsta de 29 de ani. Toată familia a fost de față și s-au bucurat de momentele plăcute împreună. Astfel, Connect-R a fost alături de fosta sa soție de ziua ei.

Cum a ajuns să arate soția lui Connect-R acum! Artistul a postat mai multe filmulețe de la petrecerea dată în cinstea Mishei, profitând astfel de ocazie pentru a posta și story-uri în care să-i spună urările de frumoase. În aceste imagini fanii au observat cât de mult s-a schimbat Misha de-a lungul timpului.

”La mulți ani, Misha. Îți doresc bucurie, bucurie, bucurie”, a transmis Connect-R printr-un InstaStory atunci.

Connect-R și Misha au divorțat fără scandal

Connect-R și Misha a divorțat de mai bine de trei ani, însă aceștia erau deja despărțiri de mai multă vreme, dar au ținut acest fapt ascuns de ochii lumii.

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”, spunea Connect-R într-un mesaj pe rețeaua de socializare.

Cum a ajuns să arate soția lui Connect-R acum! La rândul ei, la momentul respectiv, Misha a făcut și ea un anunț.

”Nu suntem un cuplu în momentul de faţă. De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: