Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R și Misha, împreună de dragul fiicei lor! Ipostaza rară în care au fost suprinși

Connect-R și Misha, împreună de dragul fiicei lor! Ipostaza rară în care au fost suprinși

GALERIE FOTO (2)

Connect-R și Misha au demonstrat că fac numeroase sacrificii pentru micuța Maya. Cei doi artiști au fost surprinși într-o ipostază rară, cu ocazia zilei de naștere a fetiței lor. 

 

 

Connect-R și Misha, împreună de dragul fiicei lor

Misha și Connect-R au decis să meargă pe drumuri separate, în urmă cu patru ani. Ce doi artiști s-au despărțit în mare secret, după o relație de dragoste ca în povești. Însă, cei doi artiști au continuat să își crească împreună fetița și să facă totul pentru ea. Mai mult, recent, cei doi și-au surprins fanii mai mult ca niciodată, după ce au postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ei și cu micuța Maya.

Astăzi este ziua de naștere a micuțai Maya, iar Misha și Connect-R nu au putut sta departe unul de celălalt. Drept urmare, Misha a postat pe contul său de Instagram o fotografie alături de Maya, dar și de fostul său soț, Misha. Cei doi fac totul pentru ca fetița lor să fie fericită.

,,Mâine este ziua Mayei, dar noi am sărbătorit o astăzi! 🤍 La mulți ani, @maya.mihalache, copil bun și cuminte! Te iubim din suflet ! Sa ai o viața lunga, plină de fericire, sănătate, iubire și pace in suflet! Dumnezeu sa te binecuvânteze 🤍🙏🏼🎂”, a fost mesajul care a însoțit fotografia postată de Misha.

Fanii celor doi artiști au reacționat imediat, fiind extrem de bcuuroși de ipostaza rară în care au fost surprinși. Mai mult, fanii nu au putut să nu îi întrebe dacă au de gând să se împace. Mai mult, printre mesajele primite de la fani, nume cunoscute din lumea mondenă i-au rat gânduri bune micuței.

,,La multi ani superbi ca tine printesaa Maya 👑/ La multi ani, Maya❤️❤️❤️❤️/ La mulți ani, prințesă ❤️/ La mulți ani frumoși și sănătoși/ La multi ani fericiti si sanatosi !🌹/ La mulți ani! Să crească mare și sănătoasă! 🎉🎉🎉”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: