Redactia.ro
Home » Știri » Misha a răbufnit pe rețelele de socializare! Ce a scos-o din minți pe fosta soție a lui Connect-R: „Nu mai pot de nervi”

Misha a răbufnit pe rețelele de socializare! Ce a scos-o din minți pe fosta soție a lui Connect-R: „Nu mai pot de nervi”

GALERIE FOTO (2)

Misha este cunoscută drept o fire calmă, însă, de data aceasta nu s-a mai putut abține și a răbufnit pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Connect-R a spus că este plină de nervi, în timp ce se afla în mașină, în traficul din București. 

 

Ce a scos-o din minți pe fosta soție a lui Connect-R

Misha este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Fosta soție a lui  Connect-R este o fire deschisă, mai ales în fața fanilor săi. De curând, artista a intrat în atenția acestora, după ce li s-a confesat. Vedeta s-a filmat în mașină, în timp ce era în traficul din Capitală, indignată de situațiile în care este pusă. Artista a mărturisit că a avut treabă la Casa de Asigurări, însă, nu ar fi reușit să o rezolve, deoarece, conform spuselor ei, era o coadă mult prea mare.

„Deci cred că e a treia oară când mă duc la casa de asigurări degeaba. Nu mai pot de nervi. Dacă vreți să veniți astăzi pe aici, să nu veniți, pentru că o să stați trei ore la coadă. Eu am stat un sfert de oră, nu am rezistat mai mult. Într-un sfert de oră nu a intrat nimeni în condițiile în care în fața mea erau vreo douăzeci de persoane”, a mărturisit Misha pe InstaStory.

 

Cum a ajuns să arate soția lui Misha

Connect-R și Misha au divorțat de mai bine de trei ani, însă aceștia erau deja despărțiți de mai multă vreme. Însă, cei doi artiști au ținut acest fapt departe de ochii lumii.

”Cea mai mare lecție pe care am învățat-o este să nu ții de o relație sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru că știi de mult timp o persoană. Dacă ei nu acționează cum trebuie, atunci lasă-i să plece”,  a fost mesajul lui Connect-R pe o rețea de socializare.

La scurt timp după mesajul lui Connect-R, Misha a făcut și ea un anunț.

”Nu suntem un cuplu în momentul de faţă. De la divorţ presa ne-a tot împăcat. Mă aştept ca şi de acum înainte să rămână treaba asta. Având în vedere că nu mai stăm non-stop împreună, ne înţelegem mai bine”, a spus Misha în cadrul unei emisiuni TV.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: