Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R se retrage din muzică. Motivul care l-a determinat să ia decizia radicală: „Trebuie să se oprească”

Connect-R se retrage din muzică. Motivul care l-a determinat să ia decizia radicală: „Trebuie să se oprească”

connect-r

Connect-R este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România și activează în sfera muzicală de mai bine de un deceniu. De-a lungul timpului a reușit să ajungă în topurile muzicale și să-și creeze o comunitate impresionantă de fani. Iată, însă, că artistul se gândește serios să lase în urmă industria muzicală și să-și dedice timpul altor activități.

Connect-R se retrage din industria muzicală. Motivul care l-a determinat să ia această decizie radicală

Connect-R este un artist foarte apreciat în România, iar de-a lungul timpului a lansat multe melodii care au ajuns să se claseze în pozițiile fruntașe în topurile muzicale. Nimeni nu s-ar fi așteptat, așadar, la anunțul pe care acesta l-a făcut în cadrul unui podcast recent la care a participat. Concret, Connect-R a anunțat că ia în calcul cât se poate de serios să se retragă din industria muzicală. În ultima perioadă s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar deplasările pe care trebuie să le facă pentru a concerta într-un loc sau altul au devenit din ce în ce mai solicitante pentru el.

Peste 2 ani, artistul urmează să se retragă și să lase muzica deoparte. În acest timp, va avea concerte, dar va merge și la studio, apoi va renunța la lumina reflectoarelor definitiv. În ceea ce privește evenimentele din afara țării, ele vor fi mult mai rare în această perioadă, a fost anunțul pe care Connect-R la făcut la podcastul moderat de către Radu Țibulcă.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo patru sau cinci în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta”,  a declarat Connect-R.

Connect-R va lansa o carte în care vorbește despre divorțul care i-a marcat viața

Artistul a vorbit și despre pasiunea sa pentru scris și despre cartea pe care o va lansa în viitorul apropiat. În volumul pe care îl va lansa el  vorbește și despre motivul pentru care relația dintre el și Misha a ajuns la final.

Îmi place mult creația, vreau să scriu. Apropo pe 25 mai lansez prima carte. Scriu de anul trecut la ea, de la începutul anului. Vreau să fac lucruri mișto. Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: