Redactia.ro
Home » Monden » Connect-R și Misha, din nou împreună? Foștii soți au mers la mare, alături de fetița lor Maya

Connect-R și Misha, din nou împreună? Foștii soți au mers la mare, alături de fetița lor Maya

Connect-R și Misha nu mai sunt împreună, odată decizia de a o lua pe drumuri diferite, în urmă cu patru ani. Tot ceea ce îi leagă și îi va lega pentru totdeauna este micuța Maya. Însă în ultima vreme, tot mai multe voci vorbesc despre o împăcare între cei doi artiști, mai ales după ce au fost surprinși la mare.

Tot mai multă lume se întreabă dacă artiștii Connect-R și Misha sunt din nou împrună! Se întâmplă chiar după ce foștii soți au fost surprinși împreună la mare.

Connect-R și Misha, din nou împreună? Foștii soți surprinși la mare

Connect-R și Misha au petrecut câteva zile la mare, alături de fetița lor Maya. Cei doi au fost surprinși la un resorturile de lux din stațiunea Mamaia.
Din primele informații, Connect-r tocmai ce a semnat un contract pentru mai multe concerte pe litoral. Și dacă seara și-o petrece pe scenă, ziua își face timp pentru fetița lui, pe care a luat-o la mare. Și cum era de așteptat, din peisaj nu lipsește Misha, mama micuței.

Într-una din zile, micuța Maya și-a petrecut mare timp în apă, acolo unde s-a jucat atât cu Connect-r, cât și cu Misha. La ora amiezii, toți trei s-au întors la hotel. Misha și-a luat o bere pe drum, iar Connect-R a fost atent la micuța Maya. În fața hotelului, s-au întâlnit cu o prietenă, cu care au mai stat la câteva vorbe, înainte de a urca în camera.

Connect-R și Misha au divorțat, dar locuiesc împreună

Deşi au divorţat chiar în vara anului 2018, Connect-R şi Misha locuiesc împreună. Cei doi au dezvăluit care este motivul pentru care au luat această decizie.

Pe numele lui adevărat, Ştefan Mihalache, alias Connect-R, şi fosta lui soţie, Misha, continuă să locuiască împreună la 4 ani de la divorţ, de dragul fetiţei lor, Maya.
„Orice cuplu care divorţează, mai ales dacă există un copil, trebuie să înţeleagă că, vrei, nu vrei, va trebui să te înţelegi omul ăla mai toată viaţa, cel puţin 18 ani cu siguranţă. Eşti obligat să o faci. Noi suntem împăcaţi. Încă mai locuim împreună, dar e o chestiune de timp. De câte ori o văd pe fiica mea, o văd şi pe mama ei. Am acelaşi respect. Maya trebuie să-şi vadă de copilăria ei, o să înţeleagă”, a declarat Connect-R.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: