Redactia.ro
Home » TV » Consiliu de Urgență la Survivor România! Ce se întâmplă în acest moment în competiție

Consiliu de Urgență la Survivor România! Ce se întâmplă în acest moment în competiție

Consiliu de Urgență la Survivor România! Ce se întâmplă în acest moment în competiție

Situație fără precedent în competiția Survivor România, sezonul 2. Daniel Pavel a anunțat un consiliu de urgență pentru toți concurenții emisiunii. 

Consiliu de Urgență la Survivor România

Ediția de joi din cadrul competiției este una diferită și specială, mai ales că va avea loc un eveniment fără precedent în istoria concursului.

Daniel Pavel a anunțat consiliu de urgență, asta dupa ce atîă Faimoșii cât și Războinicii au intrat pe un traseu extrem de dificil deoarece tot meciul dintre cele două tabere s-a disputat noaptea. Niciodată în istoria acestei competiții nu s-a luat o astfel de decizie.

Consiliu de Urgență la Survivor România! Prezentatorul emisiunii a recunoscut că ceea ce se întâmplă acum este fără precedent, având în vedere circumstanțele.

Jocurile de culise dintre Faimoși au atins apogeul în ultima perioadă, iar Cătălin Moroșanu face câteva afirmații care zdruncină poate părerea telespectatorilor în ceea ce privește un concurent sau altul. Astfel, Moroșanu crede că Faimosul Culiță Sterp va trăda pe toată lumea așa cum a făcut și cu Jador, iar cei care s-au aliat spre a face tot felul de nominalizări sunt nimeni alții decât Zannidache și Sebastian Chitoșca.

„Culiță, Sebi sau Zanni…Culiță este băgat la înaintare drept lider și va trăda la fel cum a făcut și cu Jador. Acolo în acea alianță sunt două creiere cenușii sau negre. E Zanni și cu Sebi. Pe cine bați, pe cine scoatem afară…”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Consiliu de Urgență la Survivor România! De asemenea, în tabăra Războincilor continuă războiul între Alin și Musty care își fac în continuare tot felul de reproșuri care zdruncină încrederea și stabilitatea întregii echipe. Musty îi spune ironic lui Alin să încerce să își folosească mai mult capul, iar Alin îi dă replică spunând că are noroc că are mai mult bun simț.

S-au încins spiritele pe teren la Survivor România 2021

Competiția Survivor România 2021 este reală 100%, iar ceea ce se întâmplă pe teren în timpul jocului, este un adevărat spectacol de forțe, o luptă crâncenă pentru supremație, pentru premiu și de ce nu și o lupta a orgoliilor. De data aceasta s-au încins spiritele pe teren, iar Sebastian Chitosca îi face câteva reproșuri dure unui Razboinc.

„Se vede ca ai crescut la tara…”, a declarat Sebastian Chitosca în emisiunea Survivor România.

Consiliu de Urgență la Survivor România! Ediția de joi a emisiunii fenoment de la Kanal D va fi una plină de conflicte, surprize și decizii șocante. Concurenții au parte de multe schimbări și noi reguli, iar decizia moderatorului Daniel Pavel, luată în urma Consiliului de Urgență convocat pentru ambele echimpe, va fi una fără precedent.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: