Redactia.ro
Home » TV » Consiliu de Urgență la Survivor România! Ce se întâmplă în ediția de joi seară

Consiliu de Urgență la Survivor România! Ce se întâmplă în ediția de joi seară

Consiliu de Urgență la Survivor Romania

Va fi consiliu de urgență, joi seară, la Survivor România! Acesta vizează unul dintre concurenții din cele două echipe adversare, ”Faimoșii” și „Războinicii”.

Consiliu de Urgență la Survivor România! Ce se întâmplă în ediția de joi seară

Emoții pentru concurenții de la Survivor România! Joi seară va fi întrunit un consiliu de urgență. Conform edițiilor anterioare, consiliul de urgență înseamnă plecarea unuia dintre participanți, din motive medicale. Cine ar putea fi vizat de această dată?

Ei bine, Albert sau Cosmin ar putea fi vizați de acest consiliu. Cosmin este de mai multe zile sub tratament, din cauza unei probleme la plămâni, iar Albert, deși poate acum să joace, are o problemă la picior. În promo-ul emisiunii, de pe youtube, cele mai multe comentarii ale publicului sunt referitoare la Cosmin.

”O să plece Cosmin,nu este prea cinstit,el cu Culiță ar fi trebuit să fie în finală 😔/Păcat,Cosmin este un sportiv,un atlet,un campion!Păcat,ar fi meritat sa ajungă in finala !Sănătate si recuperare grabnica !!👍👍💙💛❤/Cosmin , îmi pare rău ești un Bravooo !!! Sănătate !!!!/Din păcate pleacă Cosmin 😔/”, sunt o parte dintre comentariile, pe youtube.

Noi altercații în ediția de joi seară a Survivor România

Altercațiile vor fi iar nelipsite joi seară. Elenei i se va reproșa iar că joacă un rol și că nu-și merită locul până în punctul în care a ajuns Survivor România. De asemenea, Elena va avea iar momente de decădere și va plânge.

”Elena Marin: Mi-a spus că „Ești bătrână’. Sunt lucruri care dor pentru o femeie.
Zanni: Tu ai spus că ți-ai dori și că eu sunt un bărbat. Eu ți-am spus că ai putea să îmi fii mamă. Nu am zis eu că ești bătrână, lasă figurile astea.
Sebastian Chitoșcă: Nu meriți, vere! Ești nebună la cap?! Marilena și cu Ana trebuiau să fie aici, nu tu!
Elena Marin: Sunt ca într-un glob, din care nu pot ieși”, sunt vorbele acestora.

Replici acide vor apărea și între Maria și Sebastian Chitoșcă.: ”Sebastian Chitoșcă: Pentru mine, Maria este un copil răsfățat, dar care nu face nimic întâmplător/ Maria Chițu: Mi s-a părut foarte urât. Nu i-am făcut nimic”.

Elena, criticată de pritena Ralucăi Dumitru

Buna prietenă a Ralucăi, care a fost eliminată săptămâna trecută de altfel, spune că Elena nu a gândit strategic în nominalizarea Ralucăi pentru eliminare. Prietena Ralucăi este de părere că Elena a avut ceva personal cu Raluca.

”Dacă gândea strategic, Elena putea să nominalizeze unul din favoriții publicului din echipa ei și așa ar fi fost mai multe șanse să plece cineva de la Războinici.

Știu că ele nu s-au înțeles prea bine în competiție, însă pot să înțeleg de ce Elena a nominalizat-o, probabil că se temea să nu iasă Ștefan, cu care totuși se înțelege mai bine decât cu Zanni și Sebi.

Cred că a fost și puțină răutate a Elenei, nu știu. Așa s-a întâmplat și, cum a zis și Raluca, ea trebuie să rămână cu părțile bune din această experiență. Personal, mie mi s-a rupt sufletul când am văzut-o cu lacrimi în ochi”, a spus Izabela, prietena cea mai bună a Ralucăi Dumitru, într-un interviu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: